qdlaty2004 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 PunkStar jak tam jedziesz jutro ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lodek Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Z Warszawy startuję o 8 ktoś jeszcze startuje :P :) W Sobotę !!!!! jak ktoś chce to o 8.15 stacja STATOIL na POŁCZYNSKIEJ :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 1 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 (edytowane) Z Warszawy startuję o 8 ktoś jeszcze startuje :buttrock: :buttrock: W Sobotę !!!!! jak ktoś chce to o 8.15 stacja STATOIL na POŁCZYNSKIEJ :buttrock: :buttrock:Lodek ja Ciebie widziałem :) Robiliście grilla, a my chcieliśmy Wam zabrać jedną ławeczkę i powiedzieliście nam "nie, ale co Wy" :) Ja to ten młody w czarnej kurtce Vanucci :wink: Będziesz jeszcze chciał krzesło/ławkę na Borkach :) Co do zlotu to mi się podobało :cool: Za rok także jedziemy :wink: Edytowane 1 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) Lodek ja Ciebie widziałem :notworthy: Robiliście grilla, a my chcieliśmy Wam zabrać jedną ławeczkę i powiedzieliście nam "nie, ale co Wy" :icon_evil: Ja to ten młody w czarnej kurtce Vanucci :banghead: Będziesz jeszcze chciał krzesło/ławkę na Borkach :notworthy: Co do zlotu to mi się podobało :cool: Za rok także jedziemy ;)Odchodzi się od zabierania ławek ... ten z największym brzuchem i najgłośniej drący mordę to kjujik. Tak się skromnie przyznam :buttrock: Zlot bardzo fajny mimo że ktos nad ranem za*ebał scenę ;) Odchodzi się od ToiToiów ... :buttrock: PozdrawiamKjujik Edytowane 2 Września 2007 przez Kjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Odchodzi się od zabierania ławek ... ten z największym brzuchem i najgłośniej drący mordę to kjujik. Tak się skromnie przyznam :icon_evil: Zlot bardzo fajny mimo że ktos nad ranem za*ebał scenę :banghead: Odchodzi się od ToiToiów ... :buttrock: Ale chcieliśmy tylko tą ławeczkę tylko obrócić :notworthy: To Ciebie też kojarzę, bo trudno było nie usłyszeć :buttrock: Ogólnie było wesoło przy waszym grillu :notworthy: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 No tak gdyby nie ten"ryczący motong" :) do późna wszystkoi byłoby fajnie no i scena i ten TOI TOI o tak było tak potwierdzam. :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 a co tambylo zajefajnie a ta ławkahmmmale ktos nam pozniej i takjedna zakosil :) :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 a ta ławkahmmmale ktos nam pozniej i takjedna zakosil :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:Co złego to nie my :icon_razz: No tak gdyby nie ten"ryczący motong" :banghead: do późna wszystkoi byłoby fajnie no i scena i ten TOI TOI o tak było tak potwierdzam. :banghead:Na początku ten "ryczący motong" był ok, ale później robiło się to wkurzające :icon_evil: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Co złego to nie my :banghead: Na początku ten "ryczący motong" był ok, ale później robiło się to wkurzające :icon_razz:A ..... DING DĄG!!!!!!!!!!!!!!!! ? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_evil: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zi.gi (wariat) Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Ogólnie jest :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 (edytowane) A ..... DING DĄG!!!!!!!!!!!!!!!! ? :icon_razz: :crossy: :crossy: Właśnie o co chodzi z tym DING DĄG? :lalag: Bo wiesz ja trochę nie w temacie jestem :lalag: Edytowane 2 Września 2007 przez B@rtek Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszJ Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Właśnie o co chodzi z tym DING DĄG? :wink: Bo wiesz ja trochę nie w temacie jestem :crossy:nastepnym razem musisz wskazac miejsce swojego namiotu przekonasz sie na wlasnej skórze :icon_razz: :crossy: DING :lalag: DĄG :lalag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart3z Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 nastepnym razem musisz wskazac miejsce swojego namiotu przekonasz sie na wlasnej skórze :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: DING :buttrock: DĄG :buttrock:Jadę na Borki, a Wy z tego co wiem to chyba też, więc zaczynam się Was bać :icon_razz: Cytuj https://www.bikepics.com/members/Bart3z/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PunkStar Opublikowano 2 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 SUPER ZLOT :icon_mrgreen: !!!!! Niech żałują ci co nie byli :icon_mrgreen: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
senio Opublikowano 2 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2007 Dzięki wszystkim za przybycie i fajną zabawę. Było super ;) . Foty wrzucimy na stronkę jak troszkę dojdziemy do siebie :lalag: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi