artib4 Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2007 Witam,ja mam ACE i bardzo ci polecam,wygodny,fajny wyglad i mocy maz az nadto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnn Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2007 Nie ma co ukrywać skłaniam sie bardziej ku yamaszce. Prawdopodobnie w piątek sprzedam moto także dzięki bardzo za opinie. Niestety szybko turystycznie nie pojeżdżę, żonka w ciąży, czyli nastawiam się na moc i troche szaleństwa. Uważam, że oba motorki są super i nie wykluczone , że obu kiedyś dosiądę jako właściciel. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cezare Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 (edytowane) tak jak przedmówca BARDZO ŻAŁUJĘ... że nie kupiłem go wcześniej ... k..de chyba widać ze jestem w nim zakochany :icon_mrgreen: Peace Edytowane 7 Sierpnia 2007 przez Cezare Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnn Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 I niestety Suza sprzedana już od dobrego miecha i nic innego. Nie wiem czy jestem aż tak wybredny, czy naprawdę nie ma dobrych motorków, u nas oczywiście, czyli w Polsce. Chyba wszystkie moto, które są coś warte mają już swoich właścicieli. Zaczynam żałować, że sprzedałem moje moto. Niby jak się ogląda zdjęcia to wszystko ok, a na żywca to duuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo pisać. Ludzie co jest grane!!!!!!!! :banghead: Jak można sprzedawać moto, które nie miało nawet prostej ramy! :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :icon_exclaim: :biggrin: :biggrin: :flesje: Zgroza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ks-rider Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 ...Generalnie chodzi o więcej mocy. Może VFR ma zbliżoną moc (choć z tego co wiem o 20km więcej), ale jest to V4 i moc oddaje od dołu. Jeździłem VTR-ka początek troche dziwnie pracujący silnik, ale spoko można się przyzwyczai, a po 40kilometrach już nie zwraca sie uwagi. :buttrock: No sama moc to jeszcze nie wszystko, nie napisales do czego / gdzie i jak, w jakich warunkach itd, bedziesz uzywal. VFR to sportowa turystyka droga niestety w utrzymaniu ze wzgledu na dosc skomplikowane rozwiazania techniczne a ACe to raczej sport ktory zostal zaadoptowany do turystyki. Jezeli Ace tom radzilbym z koncowej seri ( pobor oleju ) zawieszenie i bezpieczenstwo to racuej VFR z ABS'em ktory bym Ci polecil. VFR jest obecnie na IV - miejscu w rankingu niezawodnosci i niezuzywalnosci motocykli ( z 14 testowanych ) :biggrin: Cytuj <p><a href="https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos">https://www.youtube.com/user/Koch1210/Videos</a></p> <p> </p> <p><a href="http://picasaweb.google.com/ksrider/">http://picasaweb.google.com/ksrider/</a>[/url]</p> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 11 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 Chyba za bardzo sie rozpędziłes ks-rider, chyba nie o VFR V-tec ABS tu mowa, tylko o starszej. (wnoszę po porównaniu z asem, nie ten przedział cenowy dla V-tec'a). A ta poprzednia VFR wcale nie jest taka droga w utrzymaniu. No może regulacja zaworów nieco droższa, ale za to jak rzadko - co 24 000km, pozostałe rzeczy tak samo jak w innych motocyklach wcale nie jest drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnn Opublikowano 11 Września 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Września 2007 No właśnie nie ta cena. Na moto tylko około 13 tyś. A i w grudniu rodzinka powiększa się także nawet zastanawiam się czy nie kupić czegoś tańszego do śmigania, bo więcej będę śmigał sam. Ale sie zobaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi