Mateusz93 Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 można i kupić 2002 rocznik za jakies 4000 zł jak dobrze pójdzie a to jest już coś ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsrider Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 a mój kolega ma KYmco agility czy cos moim zdaniem fajny sprzecik ładna sylwetka mocne swiatła ma go juz rok czasu i ani razu nienawalił praktycznie be zobsługowy w poruwnani z kewayem to mi sie jeźdizło lepiej moze nie ma takich osiagów jak aprilia czy suzuki a jest fajny ma 3 blokady kolega sobie zdjoł 2 czy jedą niepamietam wiem ze jest jeszcze zablokowany leci mu 75km/h fajna praca silnika polecam ta marke jezeli chodzi o nowy sprzet.. a jezeli chcesz juz kozacki sprzet jak aprilka sr czy suzuki katana :D to polecam te 2:D kolega posiade je oba:) w aprilke włozył juz ponad 10 000 złw tunig ale narazie jeszczeniesmiga a suzuki tez idzie jak burza 80 dyszek jak nie wiecej :D suzuki sa fajne w tym malowaniu sportowym:) Wiem ze sie napewno zdziwicie ze wsadził tyle kasy $$$ w skuter ale ma w nim sportowy wydech nowy zapłon cylinder reacingowy malaosi chyba 70ccm rolki i chyba wariator gażnik wszystkie tryby itp. wał liczniki zegary filtr powietrza polini gazbox przewody itp:D no sprzet zapowiada sie super:D teras wymini zapłon potem pozostaje regulacja i jazda:D zastanawiam sie ile pujdzie :) masakra ciekawe ile nawinie km... zanim sie zatrze czy coś;D jak myslicie.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 można i kupić 2002 rocznik za jakies 4000 zł jak dobrze pójdzie a to jest już coś ;) Nie widzisz różnicy miedzy 2800zł a 4000zł ? a jezeli chcesz juz kozacki sprzet jak aprilka sr czy suzuki katana ;) to polecam te 2:D kolega posiade je oba:) w aprilke włozył juz ponad 10 000 złw tunig ale narazie jeszczeniesmiga Mnóstwo pieniędzy ci powiem. Mi sie zawsze wydawało że tyle w 50 wasadzic sie nie da ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsrider Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 (edytowane) heh ja tez tak myslałem ale jednak sie da tu 300 auro tam 300 euro i sie nazbierała spora sumka :P ja bym tyle kaswy niewsadził w suszrake ale jemu sie podoba niech sobie robi teras kupił tzr 50 w malowaniu Valetinio Rossi czy jak to tam sie pisze dał 8000zł sportowy wtdech ma ale co chyba jest zablokowana bo maxymalnie 100 idzie z górki a po prostej 80 pare troszke parodia:/ napewno jest zablokowana jak sadzicie.?? Edytowane 10 Sierpnia 2007 przez ajsrider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiśl@k Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2007 Wytłumacz mi jak się uzbierało te 10000zł w skuter bo jakoś sobie nie wyobrażam. Cylek For Race: 1000Dzwon For Race: 250DellOrto 21mm: 350Łożyska: 150Pasek: 130Membranki: 150Sprzegło: 300Wał 4Race: 700Wario 4Race: 460Yasuni C30: 1600 Nie wiem co musi mieć z optyki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi