kuba_gsxr Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Siema Ludzie szukam miejsca, (kawałek miejsca) w jakimś garażu na Ursynowie. Ja mieszkam przy metrze Stokłosy, ale spoko mogę sobie pospacerować wieczorkami odprowadzając motor. Oczywiście chcę zapłacić lub dopłacić, jak kto woli. Jestem młody, ale nie przeklinam i nie jestem uciążliwy hehehehe ;) A tak na serio jakby ktoś coś wiedział to dajcie znać. PozdrQba509 166 826 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Gdzieś tam w okolicach powinno być chyba jakieś złomowisko :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Może Galeria Ursynów, tam są garaże jakieś :icon_mrgreen: A jak złomowisko to masz od groma Parkingów strzeżonych w okolicy :) Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba_gsxr Opublikowano 31 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 Gdzieś tam w okolicach powinno być chyba jakieś złomowisko :) złomowisko .... hehehehheehehhe :notworthy: a ty swojego szrotnika już zrobiłeś, czy nadal w stodole pod sianem stoi hehhee? :icon_exclaim: Qba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi