PriweR Opublikowano 31 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2007 szukam serwisowki do suzuki gs 1000 POMOCY!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 http://forum.motocyklistow.pl/Jak-to-moze-...nie--t9725.htmlGS1000 to troche za malo jak na opis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Suzuki Gs 1000rok produkcji 1981nr ramy gs1000526471 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosue Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2007 Zwykly GS bez kardana ?Jakby co to mam "Suzuki GS850 G,GS1000 E,S,G,GS1100 G Service Manual FRA By Mosue"Sciagnij sobie z emule. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PriweR Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 (edytowane) tak zwykly bez kardana na lancuchpodeslij mi na [email protected] szukalem na emule i serwisowi by mosue do suzuki jest tylko do gsx i gf a do gsa nie znajduje mosue juz nie musisz mi podsylac tej serwisowki znalazlem w necie serwisowke do wszystkich modeli w koncu znalazlem po dlugich poszukiwaniach W razie potrzeby moge udostepnic serwisowke do suzuki gs1000 do wszystkich modeli (naped łąncuchowy i kardana) w wersji angielsko-jezycznej Edytowane 2 Sierpnia 2007 przez PriweR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi