Osek22 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 bardzo ładna sztuka i bardzo dobre fotki :wink: GRATULACJE !!! i bezawaryjnej jazdy :wink: ps. jakby ktoś chciał to mam swoją R1 06 igiełkę do sprzedania :wink: a dlaczego sprzedajesz ta igielke, i na dodatek '06. Ile w tej chwili takie moto sie ceni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suzi600 Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 chce sprzedac bo chce juz inny :buttrock: motocykl jest z salonu, bezwypadek, duzo dodatków i faktura vat do tego (35 tys do oddania) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 (edytowane) Gdyby teraz byla wiosna to bym ja kupil Moniko od Ciebie :bigrazz: Edytowane 17 Sierpnia 2007 przez ZammeR_Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czervonyr6 Opublikowano 13 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2007 (edytowane) name='badstuff' date='30 lipiec 2007 - 16:29' post='981784']Czesc, chcialem sie odrazu przedstawic poniewaz swiezak ze mnie na forum :flesje: Mam na imie Pawel i chcialem wam przedstawic moje moto jakim jest Yamaha R1 z 2001 roku o przebiegu 8500 km. Jest to moje pierwsze moto kotre mam od okolo 3 miesiecy. Juz widze komentarze typu ze zaraz sie zbaije i co to ja najlepszego zrobilem kupujac na pierwsze moto R1. Ale zanim zaczniecze to pisac chcialem wyrazic swoja opinie. Nie zaluje tego!! ;) Kto nie ma oleju w glowie ten zabije sie i na 125. Wiem ze na r1 jest wiekesze prawdopodobienstwo, ale poprostu trzeba wiedziec kiedy i gdzie mozna przyscisnac. Ja Jestem bardzo zadowowlony z zakupu. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow i do zobaczenia na drodze witam trochę przesadziłeś jak na początek ale to twój wybór musisz uważac . tylko nie jeździj jak jest mokro na początek .ja mam podobny tylko r6 z 2002rok tez czerwono czarna ,tylko to nie mój pierwszy motor jeżdżę już 7 lat motorami pozdro i szerokości na drodze Edytowane 13 Września 2007 przez czervonyr6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pit3r Opublikowano 16 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2007 Motorek cacuszko, oby się dobrze sprawował i nie sprawiał kłopotów :bigrazz: Ps. Widze, że fotki robiłeś w Ursusie na "Zakładach". Tak się składa, że mieszkam w Ursusie :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi