Ghost_lbn Opublikowano 11 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2010 http://fotomens.fotosik.pl/albumy/207358.html ktos zna temat???? :icon_question: wystarczyło w google wrzucić i jest http://www.torwyrazow.pl/ wprawdzie tylko plakat WOŚPu ale myśle że to co na nim jest + zdjęcia wyjaśnia temat samego toru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Kto tam ma jakieś dojścia, żeby nieco ponegocjować ceny ;-) . Uderzyłbym w najbliższą sobotę, bo ostatnio się nie udało. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Kilvov napisał(a): Master http://www.torwyrazow.pl/ ogarniasz co to za miejsce? tak bylem tam, na moto nie ma najmniejszego sensu,bardzo zniszczony asfalt w dodatku pelno piachu bo tam driftują furami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 Kto tam ma jakieś dojścia, żeby nieco ponegocjować ceny ;-) . Uderzyłbym w najbliższą sobotę, bo ostatnio się nie udało. pzdr WITAM! Ceny są wynegocjowane czyli niższe i jazdy są na dwie tury 1 tura godz. 9.00 - 14.00 2 tura godz. 15.00 - 19.00 Tak będzie w najbliższą sobotę i niedzielę tj 15 i 16 maja 2010r. Nic tylko przyjeżdżać i latać :crossy: Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 60-100zł to nie jest tak wcale tanio :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 60-100zł to nie jest tak wcale tanio :( może już ta cena nie obowiązuje, bo w sumie nie wiem czy to właśnie wynegocjowana stawka. Kto płaci 60 a kto 100? Joasiu użyj tam swoich znajomości. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peterr86 Opublikowano 12 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2010 właśnie cena jest uzależniona od ilości uczestników i waha sie w granicach 60-100zł. z tego co mi wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 czyli jak ja będę o 9 i ze mą będzie tylko 6-8 moto to zapłacimy po 100 , a jak za 30 min lub za godzinę będzie już 15-20 moto to koleś mi odda kasę??? Trochę to beznadziejne jest, tym bardziej ze już tak było w zeszłym roku. Miało być 50 dych później było 60 dych bo mało moto a jak się zjechało sprzętów tyle ze się jeździć nie dało to już cena nie poleciała w dół. Tu nie chodzi akurat o marne 10 zł, ale o to że niektórzy chcą wiedzieć ile ich to będzie kosztować , a nie ze przygotują się na 50 zł a tu przyjdzie zapłacić 100 bo ktoś oceni ze to jest za mało moto. Jak uważają, że 50 zł to dla nich za mało to niech zrobią 100 zł i finał - wszystko będzie wiadomo i ktoś się zdecyduje ten przyjedzie. A jak przyjedzie 250 motocykli to będzie po 5 zł ??? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 czyli jak ja będę o 9 i ze mą będzie tylko 6-8 moto to zapłacimy po 100 , a jak za 30 min lub za godzinę będzie już 15-20 moto to koleś mi odda kasę??? Trochę to beznadziejne jest, tym bardziej ze już tak było w zeszłym roku. Miało być 50 dych później było 60 dych bo mało moto a jak się zjechało sprzętów tyle ze się jeździć nie dało to już cena nie poleciała w dół. Tu nie chodzi akurat o marne 10 zł, ale o to że niektórzy chcą wiedzieć ile ich to będzie kosztować , a nie ze przygotują się na 50 zł a tu przyjdzie zapłacić 100 bo ktoś oceni ze to jest za mało moto. Jak uważają, że 50 zł to dla nich za mało to niech zrobią 100 zł i finał - wszystko będzie wiadomo i ktoś się zdecyduje ten przyjedzie. A jak przyjedzie 250 motocykli to będzie po 5 zł ??? pzdr jak przyjedzie 250 motocykli to będzie po 60 zł :biggrin: Niestety na razie to jakaś loteria ...przyjeżdżam (w moim przypadku 150km w jednął stronę), bule 9 dyszek i wjeżdżam na zapiaszczony tor... zamiast wykorzystywać całą jego szerokość to staram się jechać po najmniej zapiaszczonej nitce :icon_rolleyes: Najbliższy termin odpuszczam, poczekam na rozwój sytuacji i wasze opinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 w moim przypadku 150km w jednął stronę Ja dymam 205 km w jedną stronę po takiej dziurawej drodze , że się odechciewa. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 właśnie cena jest uzależniona od ilości uczestników i waha sie w granicach 60-100zł. z tego co mi wiadomo. I tutaj potwierdzam słowa Kolegi peterra86. Im więcej ludzi tym niższa cena. Pozdrawiam --- Joaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Blaze Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Fakt jest taki ze rozkminianie sie o 10 -20 zl to jakas paranoya jest.....w zeszłym sezonie było tak ze ci co byli wczesnie mieli powiedziane ze teraz jest 60 dych a jak dojedzie wiecej osob to niech sie po ta dyche gorka zgłosza....układ jest taki ze musi sie uzbierac na tor a nie ze nie wiadomo kto jakie kokosy chce tłuc....a ostatecznie 50 czy 6 dych za cały dzien zabawy to chyba nie przegiecie??to raptem dwie butelki wódki....a tu ma o wiele wieksze znaczenie ilu jest chetnych do picia a ilu sie składa :bigrazz: ......A to ze na torze miejscami jest troche piachu.....nie mozecie wymagac od jednego pawła zeby zbierał kase, sprzatał tor i jeszcze moze zajał sie catteringiem...????choc sam pamietam ze wiele razy chodził ze szczota i wecował co by mozna było wykorzystac "cała szerokosc toru"......jak mi w ktoryms miejscu przeszkadzał piach na torze to sam brałem szczote, 3 min i po temacie....to chyba nie jest taki wielki problem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 a ostatecznie 50 czy 6 dych za cały dzien zabawy to chyba nie przegiecie?? za 5 h jak juz coś, za cały dzień trzeba dorzucić jeszcze conieco.A jak będzie mało (a ile to w ogóle jest mało 5/10/15) moto to ceny z Poznania. to raptem dwie butelki wódki... To zależy nawet na jedną nie wystarczy , a i 5 można kupić - zależy kto w czym gustuje. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Blaze Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 kwestia czy chcesz sie delektowac czy chcesz sie złoić.... :bigrazz: gdyby w poznaniu zamiast godziny mozna było jezdzic 5 tak jak w lublinie to ja bym tam zamieszkał... zresztą...i tak wszystko zweryfikuje pogoda ktora poki co nie zabardzo chce wspołpracować..... :icon_evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 Johny Blaze, chodzi o to że cena za wjazd wzrosła prawie dwukrotnie (podchodzi pod Poznań) a tor dalej usyfiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi