Gość NULKA Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 A dziękuję i jak można to poproszę o dokładne instrukcje coby nic nie ten ..no popsuć :banghead: :crossy: No wiesz kobieta i technika to czasem=problem :banghead: :bigrazz: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 OK, postaram się wytłumaczyć w miarę przystępnie.Wchodzisz na rapida, na środku ekranu masz podłuzne okienko a z prawej jego strony przycisk "przeglądaj". Klikasz go i otwiera Ci się okno w którym możesz przeglądać zawartość swojego dysku. Znajdujesz plik, który chcesz wysłać, zaznaczasz go i klikasz "otwórz". Następnie klikasz na przycisk "Upload!". Pokazuje się pasek postępu i czekasz aż plik załaduje się na serwer. Jak plik już się załaduje to na samym dole będzie taki napis:I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link.Klikasz na ten napis i pod spodem pojawia się link do załadowanego pliku. Kopiujesz link i wklejasz na forum. I wszyscy ściągają :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 OK, postaram się wytłumaczyć w miarę przystępnie.Wchodzisz na rapida, na środku ekranu masz podłuzne okienko a z prawej jego strony przycisk "przeglądaj". Klikasz go i otwiera Ci się okno w którym możesz przeglądać zawartość swojego dysku. Znajdujesz plik, który chcesz wysłać, zaznaczasz go i klikasz "otwórz". Następnie klikasz na przycisk "Upload!". Pokazuje się pasek postępu i czekasz aż plik załaduje się na serwer. Jak plik już się załaduje to na samym dole będzie taki napis:I don't want a collector's account right now. Just give me the download-link.Klikasz na ten napis i pod spodem pojawia się link do załadowanego pliku. Kopiujesz link i wklejasz na forum. I wszyscy ściągają ;)I jak chłop krowie na miedzy czyli dokładnie i na miarę możliwości przyswojenia wiedzy z zakresu powyższego tematu :lalag: I dobrze! DZIĘKI :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziqz-tr Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Czyli mam rozumieć, że się udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 9 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2007 Czyli mam rozumieć, że się udało.A to się okaże :buttrock: Może kwasu nie narobię i do systemu komputerowego Białego domu nie przeniknę.Chociaż kto wie ;) :lalag: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 NULKA czekamy na linka :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 10 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2007 NULKA czekamy na linka :)Muszę podzielić film na jakieś 4 części bo ma 3,2 MB i nie da się go zamieścić w całości.Pozdro :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 14 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2007 a znasz już przyczynę?Znam.W serwisie Hondy twierdzą, że padł sterownik pracy silnika i immobilaizer. chcą za to 4000zł :icon_mrgreen: Niestety inne prywatne serwisy nie chcą za bardzo podjąć się naprawy. Chyba nie polatam w przyszłym sezonie :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 POWITAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :icon_biggrin: Minęło wiele czasu a Wy nie macie filmu,który obiecałam :crossy: Doszłam do wniosku ,że zamiast "ciąć" go na kilka części mogę przekazać całość a mianowicie jeśli któryś z zainteresowanych Panów wyrazi ochotność zrobię kopię na płytce i wyślę.Zbliżają się MIKOŁAJKI więc prezent będzie niezły.Jak myślicie? Jeśli zgadzacie się dajcie znać na PW :lalag: albo na forum. POZDRAWIAM --- Aśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@rcin Opublikowano 9 Grudnia 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2007 Siemka. Dawno nie zaglądałem na forum ale jak widać sezon sie skończył i pusto sie zrobiło;) Paradise mam prośbę, mógłbyś mi jakoś podrzucić fotki mojego brata na ZX6R jak gania po torze?? Oczywiście jeśli gdzieś je masz;) z góry dziękuję:) Pozdrawiam wszystkich i nie dajcie sie zimie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieroś Opublikowano 14 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2008 Możecie mi powiedzieć gdzie dokładnie jest ten tor. Sam mieszkam w Lublinie, a nie wiem gdzie jest. Z góry dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAWA. Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 http://img248.imageshack.us/img248/3061/torql5.jpg zobacz jak bedzie trzeba to sie narysuje na planie Lublina dojazd. HejKAWA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JOAŚKA Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dzień Dobry :icon_twisted: Ja w imieniu swoim i Joaśki proszę nie ubijcie mnie za film z Toru w Lublinie.PLISSSSSSSSSSSSSJest do obejrzenia albo odbioru na płytce.Ciekawe czy będę żyć :rolleyes: Ale teraz fajniej się będzie oglądać.Co nie? POZDRAWIAM ---Joaśka ( Nulka) PEES Darujecie mi życie :rolleyes: Błagam o litość. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zygzak600 Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Dzień Dobry :icon_eek: Ja w imieniu swoim i Joaśki proszę nie ubijcie mnie za film z Toru w Lublinie.PLISSSSSSSSSSSSSJest do obejrzenia albo odbioru na płytce.Ciekawe czy będę żyć :cool: Ale teraz fajniej się będzie oglądać.Co nie? POZDRAWIAM ---Joaśka ( Nulka) PEES Darujecie mi życie :( Błagam o litość. :eek: WitamA gdzie można obejrzeć ten film?? Jest gdzieś na forum?? Czy może nie jest ogólnodostępny?? Ja bym sobie z miłą chęcią obejrzał :) Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 czy mógłby go ktoś uploadować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi