BartZX Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Fotki fajne ale dlaczego mnie na nich nie ma :)Sorrki, ale nie cykalem ich caly czas i byla to jedna z pierwszych sesji na torze. :crossy: Troche tez jezdzilem no i zaliczylem tego cholernego szlifa, po ktorym trzeba bylo sie pozbierac (sprzetowo i psychicznie) :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Hej, bez stresu. Ja nie z pretensjami tylko po prostu chciałby człek zerknąć. Ale bez problemu, płakać nie będę. Może nastepnym razem :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 8 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2007 Jacko, na moich paru fotkach jesteś :icon_mrgreen: a tak nie chciałem ci robić zdjęć... ty poprostu za szybko jeździsz i mi się w kadr "wpitalałeś" :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacko Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 No Krajan, to jest jakieś wytłumaczenie.Czekam może nulka coś będzie miała :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolnierz Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Czy będzie jeszcze organizowany jakiś wyjazd z Warszawy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikelcom Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 Dołączam się do pytania. Czy może w ten weekend(13 lub 14sty) planuje ktoś jechać na tor i może będzie można się dołączyć do ekipy?(oczywiście jeżeli nie będzie mrozu ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emil2 Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Czy będzie jeszcze organizowany jakiś wyjazd z Warszawy ?IMHO trzeba czekac na lepsza pogode, ponizej 15*C to oponki troche marnie sie nagrzewaja Edytowane 9 Października 2007 przez Emil2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartZX Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 (edytowane) Dołączam się do pytania. Czy może w ten weekend(13 lub 14sty) planuje ktoś jechać na tor i może będzie można się dołączyć do ekipy?W tym roku raczej nie da rady - tor ma juz rezerwacje na caly pazdziernik, a listopad odpada - za duze ryzyko wstrzelenia sie w sloneczna pogode. IMHO trzeba czekac na lepsza pogode, ponizej 15*C to oponki troche marnie sie nagrzewajaAaaaaaaaa :D :D :D Zdarzylem sie o tym przekonac w sobote :D :D :banghead: Edytowane 9 Października 2007 przez BartZX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_rr Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 heheBart ale wszystko się dobrze skończyło :banghead: Zawsze możesz powiedziec żonie, że lepiej na torze niz na ulicy :D Krajan, a jak kolega :D pozbierał się :D on pierwszy wyleciał w sobotę :D co do następnych wyjazdów, to ja bardzo chetnie ale w przyszłym roku. Dziś odpaliłem moto i jest jakdyby nigdy nic :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 9 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2007 heheBart ale wszystko się dobrze skończyło :bigrazz: Zawsze możesz powiedziec żonie, że lepiej na torze niz na ulicy :crossy: Krajan, a jak kolega :icon_twisted: pozbierał się :banghead: on pierwszy wyleciał w sobotę :icon_evil: co do następnych wyjazdów, to ja bardzo chetnie ale w przyszłym roku. Dziś odpaliłem moto i jest jakdyby nigdy nic :icon_exclaim:Kolegę Filipa w ogóle to nie ruszyło nawet (o dziwo), tylko cały czas sobie wspominamy jak w ten dzień rano mówiliśmy o tym że powinniśmy wcześniej crashpady pozakładać :icon_mrgreen: mi sie udało :bigrazz: a tak w ogóle to sobie myślę, że w sumie to dzień przed już jakaś parkingówka się przytrafiła Filipowi i może juz mu to "zwisało".. ale nie powiem bo mi szkoda jego moto, a jemu musi być jeszcze bardziej (ale nie pokazuje)... Odnośnie twojego moto.. fajnie że się tak jakoś sam naprawił.. jednak moim zdaniem powinieneś dogłębnie przeglądnąć kabelki i styki, bo szkoda by było gdzieś wyjechać a tu znowu ZONK. Taka mi szybka myśl przeleciała przez głowe jak wracaliśmy z tego Lublina.. może pompka paliwa coś nawala (coś nie łączy??) czasami naciągnie paliwa na trochę a potem nagle odcina paliwo..Wiem wiem..można się bawić w zgaduj zgadule.. TRZYMAM KCIUKI NADAL. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 WITAM!!!!! Przepraszam,że długo trzeba było czekać na fotki ale ....JUŻ SĄ :cool: :) Może nie super bo początkujący fotomaniak ze mnie :) POZDRAWIAM :flesje: http://picasaweb.google.pl/ASIULEC.S/JakMi...blinie06102007r Ponieważ Wasze sierpniowe zmagania na torze również uwieczniła to dołączam jako kilka chwil wspomnień.http://picasaweb.google.pl/ASIULEC.S/TORLUBLINSIERPIE2007r Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apacz Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Ogromne podziękowania NULKA!! :crossy: :icon_biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość NULKA Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Nie za ma co dziękować :buttrock: Filmiki będą z opóznieniem bom zachorzała :icon_biggrin: POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krajan Opublikowano 10 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) Nie za ma co dziękować :buttrock: Filmiki będą z opóznieniem bom zachorzała ;) POZDRAWIAM jak to nie ma ! Dzięęęękuuuuujeeeeemyyyyyy :icon_mrgreen: Zaraz zabieram się do oglądania :bigrazz: o kurde.. superr tyle fotek to jeszcze z toru nie widziałem.....jeszcze raz dziękuje (tym razem tylko za siebie) :biggrin: Dzięki Dzięki Dzięki DZięki DZięki :notworthy: DZięki Szybkiego powrotu do zdrowia :flesje: ps. jakbyś jeździła z nami po torze to byś nie zachorowała :crossy: Edytowane 10 Października 2007 przez krajan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TUREK Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 (edytowane) :bigrazz: http://www.fulmana.fora.pl/zdjecia-z-niele...-2007-t178.html :smile: ....trzeba się do tego "fotografa" zgłosić pewnie ma też kilka naszych fotek :bigrazz: pees chyba czas się zarejestrować na tym 4um :wink: Edytowane 10 Października 2007 przez TUREK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi