ZORRO LUBLIN Opublikowano 7 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2010 no to znowu odwiedzę LBN.W tym roku tylko 2 razy mi się udało do tej pory i to w średnią pogodę.Wrzesień 18/19 zapisuję w kalendarzu. pzdr zapraszamy...mysle ze pogoda dopisze !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dommar Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Panowie czekam z niecierpliwoscia na zdjecia z wyjazdu 19 wrzesnia.Jeden album widzialem ale co wspaniale na prawie 700 zdjec nie ma mnie na zadnym w czasie jazdy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Panowie czekam z niecierpliwoscia na zdjecia z wyjazdu 19 wrzesnia.Jeden album widzialem ale co wspaniale na prawie 700 zdjec nie ma mnie na zadnym w czasie jazdy :) trzeba było jeździć, a nie uskuteczniać bajerę i lans :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dommar Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 maniek grzeszysz tak mowiac!! Nie po to tam jechalem zeby stac i bajerowac.Kilka km sie trzasnelo a jedyne zdjecia to takie jak sobie stoje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZORRO LUBLIN Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Panowie czekam z niecierpliwoscia na zdjecia z wyjazdu 19 wrzesnia.Jeden album widzialem ale co wspaniale na prawie 700 zdjec nie ma mnie na zadnym w czasie jazdy :) zobacz teraz na forum moto-sekcja.pl pod data latania...moze sie odnajdziesz hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dommar Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 dzieki zorro faktycznie udalo mi sie zalapac na kilka fajnych fotek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
perakalo Opublikowano 22 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 http://picasaweb.google.com/perakalo/Lublin10092010# Kilka fotek z 19.09.2010 :D pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZORRO LUBLIN Opublikowano 24 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 (edytowane) JAZDA PO TORZE LUBLIN sobota 02.10.2010 , pelne info na stronie www.moto-sekcja.pl .................................................ZAPRASZAMY........................................................................................ Edytowane 24 Września 2010 przez ZORRO LUBLIN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motobandyta Opublikowano 8 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2011 (edytowane) witamsą dobre wieści, na stronie moto-sekcji pojawiła się informacja o szkoleniach na lubelskim torze, jest też zapowiedź na temat przyszłych terminów jazd po torze mam nadzieję że weekendowe latanie będzie jak w zeszłym roku. http://www.moto-sekcja.pl/ pozdrawiam i do zobaczenia na torze. Edytowane 8 Marca 2011 przez motobandyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 21 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2011 penie o to chodziło? http://lublin.riders.pl/forum/viewtopic.php?f=10&t=6082 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny Blaze Opublikowano 31 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Czyli co....czekamy na Joaśke???ona zawsze miała najaktualniejsze dane odnosnie nowych terminów....a cisnienie jest!!! :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2011 Hej wiadomo cuś o weekendach na torze ? Joasia daj znaka czy coś teges czy nie teges.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cabaniero Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2011 Podobno od środy po świętach będzie można pałować. Takie dostałem info z moto-sekcji.Miejmy nadzieję, że zaiste tak będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 3 maja 2011r. w godzinach 15.00 - 19.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 1 Maja 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2011 Był ktoś? U mnie padało, więc zrezygnowałem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi