Beniek Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam wszystkich chetnych do pomocy :).Tym razem moj problem polega na ty iz kupilem jawke 350 TS bez papierow!. Spisana mam umowe i dostalem poprzednia umowe z wlascicielem posiadam tez potwierdzenie odbioru motoru z parkingu policyjnego :D i ubezpieczenie OC. ale nie mam dowodu rejestracyjnego. czy jest taka mozliwos zebym go zarejestrowal na siebie. i czy wie ktos jaka jest granica cenowa w tym i co jest mi potrzebne abym mogl go zarejestrowac.Pozdrawiammmmmmm :DP.S. Numer ramy sie zgadza na umowie ale numer silnika nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackuzy Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 Witam wszystkich chetnych do pomocy :).Tym razem moj problem polega na ty iz kupilem jawke 350 TS bez papierow!. Spisana mam umowe i dostalem poprzednia umowe z wlascicielem posiadam tez potwierdzenie odbioru motoru z parkingu policyjnego :D i ubezpieczenie OC. ale nie mam dowodu rejestracyjnego. czy jest taka mozliwos zebym go zarejestrowal na siebie. i czy wie ktos jaka jest granica cenowa w tym i co jest mi potrzebne abym mogl go zarejestrowac.Pozdrawiammmmmmm :DP.S. Numer ramy sie zgadza na umowie ale numer silnika nie. A w ogóle wiesz co się stało z tym dowodem? Może poprzedni własciciel wie? Jezeli wie i np uległy zniszczeniu zgubieniu kradzieży ETC. to musisz wziąć poprzedniego właściciela tego na którego jest dowód i iść z nim do urzędu komunikacji (o ile ma papiery o zagubieniu zniszczeniu kradzierzy) i tam wyrobi on sobie nowe zebyś ty mógł przerejestrować jezeli nie ma to proponuje na policje zgłosić i wtedy do urzędu....bo widze ze masz wszytsko legalnie niestety nie wiem co się dzieje z dokumentami sprzęta który stał na parkingu policyjnym...moze gdzieś są w urzędzie? jest jeszcze jedna nielegalna metoda...sam się domyślasz zapewne o co biega więc nie będę o tym wspominał :D Cytuj Jacek Winiarek Fotografia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi