Piopio36 Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Macie jakieś fotki ze zlotu :) Jak tak to zapodajcie linka. Z góry dzięki pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 13 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2007 To był mój pierwszy zlot, więc trudno mi ocenić subiektywnie jak to wypadło. Zawsze są jakieś zgrzyty na takich wyprawach, ale ogólnie jestem ogromnie zadowolony! Świetna ekipa (pozdro Olesno, Siedliszowice Otfinów, Szczucin i mojej Ani buzi :*) i klimat zlotu robiło robote! Deszczu nie było tak dużo, polało godzinke i spokój. Kapel (niszowych) było sporo i fajnie grały. Z głodu nie umieraliśmy, bo jedzonko było, a w niedziele nawet do pęknięcia tyłka, bo żuru zostało :banghead: Świetne miejsce na taką imprezę, tylko dość zaniedbane, musiałby się ktoś tym zająć.. Będę ten zlot zawsze miło wspominał, zwłaszcza że to mój dziewiczy, pierwszy (ale na pewno nie ostatni!) zlocik ;) Pozdrawiam wszystkich tam obecnych i dobrze się bawiących ludzików! A zwłaszcza autorkę tekstu wypowiedzianego o 2:00 w nocy w sąsiednim namiocie: '..nie dotykaj mnie, przecież jestem waszą "KOLEŻANKĄ" ' :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulka Opublikowano 20 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2007 KAWAŁEK PALENIA GUMY jak ktoś by chciał :icon_mrgreen: Cytuj http:// www. youtube.com/watch?v=58UQ3PZctuA Passion of motorcycles :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi