Gregum Opublikowano 28 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2007 Witam zapodałem to pyt w trzech działachmoże tu...Czy ktos wie czy to normalne odgłosypasa ; skrzypienie lub coś jak mlaskanieprzy przetaczaniu moto na postoju lub w czasie jazdy po ujęciu gazu??Napięcie pasa? a jakie powinno być??Umyłem go wodą z mydłem bo taki sposób zasłyszałem...i nic.Na pasie śladów zniszczeń i uszczerbków żadnychnie widać... dziekiGreG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Upload Opublikowano 29 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2007 WitamU mnie był przekoszony o 1 mm i piszczał (po deszczu zaczął podczas jazdy)Ustaw go maxymalnie dokładnie i powinno ustąpić ( u mnie nawet nie trzeba było stosować mydła) PozdrawiamKrzysiekMagistrala 1.6 Cytuj www.motosapiens.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi