Gość Occult Opublikowano 25 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 Od lewej jest ślimak później wąska tulejka z osłonką łożyska, łożysko, długi element w piaście, łożysko znów tulejka z osłonką, tulejka na łozysku (bęben) no i właśnie teraz...Czy pomiędzy bębnęm a osłoną ze szczękami jest jakaś wąska tulejka? Może macie jakiś schemat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Z tego co ja rozbierałem swoje sprzety (WFM) to nic tam nie widzialem jedynie kawałek filca. Ja jednak dam niewielki dystansik aby będen bezpośredni nie stykał się z szczękotrzymaczem i nietarł o niego. Dystans o średnice wewnętrznej tulejki wchodzacej na zabierak a na zewnątrz średnice pierścień wew. łożyskia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Z tego co ja rozbierałem swoje sprzety (WFM) to nic tam nie widzialem jedynie kawałek filca. Ja jednak dam niewielki dystansik aby będen bezpośredni nie stykał się z szczękotrzymaczem i nietarł o niego. Dystans o średnice wewnętrznej tulejki wchodzacej na zabierak a na zewnątrz średnice pierścień wew. łożyskia. Faktycznie jak sobie to wszystko przypomnę to było coś tam takiego. Ten filc był osłoną łożyska kulkowego.Wczoraj skręciłem wszystko według schematu z książki i jak narazie koło kręci się bardzo lekko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi