Pankowiak Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Halo kupilem za male pieniadze w bardzo dobrym stanie, Jawe 350 Ts. Byla popsuta naprawialem malo jezdzilem i dalej naprawiam , mam klopot z ladowaniem , wymienilem jej zaplon na elektroniczny tak ze pali od kopa ale nie laduje pradu. Pradnica wyglada jak nowa, szczotki zalozylem tez nowe, ale niewiem jak sprawdza sie pradnice czy nie jest popsuta ktos pisal ze zapalic silnik i przytknac zarowke do wyjscia z pradnicy ale u mnie nic tak ze moze ktos podpowie jak do tego bledu dojsc jak to sie sprawdza pozdrawiam Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Halo kupilem za male pieniadze w bardzo dobrym stanie, Jawe 350 Ts. Byla popsuta naprawialem malo jezdzilem i dalej naprawiam , mam klopot z ladowaniem , wymienilem jej zaplon na elektroniczny tak ze pali od kopa ale nie laduje pradu. Pradnica wyglada jak nowa, szczotki zalozylem tez nowe, ale niewiem jak sprawdza sie pradnice czy nie jest popsuta ktos pisal ze zapalic silnik i przytknac zarowke do wyjscia z pradnicy ale u mnie nic tak ze moze ktos podpowie jak do tego bledu dojsc jak to sie sprawdza pozdrawiam Hej Sprawdziłeś regulator napięcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Marcpol ma racje, to najczęstsza przyczyna braku ładowania w sprzetach typu Jawa, Mz itp . REGULATOR. Pozdro Edytowane 24 Lipca 2007 przez Veteranos Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pankowiak Opublikowano 24 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Problem jest ze ja tak do konca to niewiem ktury to jest ten regulator napiecia i jak sie go sprawdza. U mnie w prostowniku bylo jedno polaczenie odlutowane, ja go wymienilem na inny,tylko pytanie dlaczego to sie stopilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyclon Opublikowano 11 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2007 instrukcje obsługi do jawy powinieneś kupić na allegro za małe pieniądze. jak nie to gdzieś chyba mam na dysku rara ściągniętego z jakiejś stroy. Jeżeli temat jest aktualny to moge Ci podesłać ( o ile znajde) jak nie to zrobie skany. Jest tam opis co i jak sprawdzać. Jednak stawiałbym jak poprzednicy na regler. To się lubi psuć. koszt to około 23 zł (elektroniczny) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi