J.A.C.E.K Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 (edytowane) Witam,Powoli przymierzam sie do zmian w mojej virago. Na start kierownica. Jest deczko podgięta po glebie poprzedniego usera, wiec do wymiany. Chciałem prostą, lub prawie prostą. Ale na tych dystansach prosta zblokuje mi się na pierwszym wirażu... :) Jakiej długości muszą wstawić, żeby mieć spokój (nie mam za bardzo gdzie przymierzyć). Ewentualnie, jaka musi być róznica wysokości w wygiętej kierownicy, żeby ją jednak obniżyć? Macie jakieś doświadczenia?Ja. Edytowane 24 Lipca 2007 przez jacek0707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.A.C.E.K Opublikowano 25 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2007 eee...cisza. to oczyszczalnia może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi