Skocz do zawartości

zwalnia od 190

kornas
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam mały problem , moja suzi GSX 600 nagle zaczeła zwalniać jak przekraczam 190 km/h, nigdy tego nie było nie raz śmigałem 200 a nawet 210, a teraz jak na budziku pokazuje się190 to jakby odcięcie mocy choć odcięcia nie ma założonego, co to może być?Dodam jeszcze że mam założone gażniki od 1100 z 95 roku a motorrek jest z 90.

Mialem u siebie podobny problem - przyczyna okazala sie banalna - przytkane (zagiete) wezyki paliwa, brudny kranik i jak jechalem maksa z maneta maks otwarta to po prostu nie nadazalo podawac paliwa (u mnie przy >200), wypijalo wszystko z gaznikow i kicha :icon_razz: wymylem kranik, wymienilem przewody... po klopocie

poprzegkadaj - moze to to ...

Jeszcze wez pod uwage, ze masz gazniki od modelu o wiekszej pojemnosci, nie pamietam jaki rocznik i model jak mial, ale w 1100 byly dysze od 112 do 132,, 600 ma pewnie sporo mniejsze dysze, chyba cos kolo 90 ale moglo mi sie cus popieprzyc... Wiec moze wogole cos jest nie tak w podawaniu paliwa, a pytanie czy przestal ciagnac tak po prostu czy po zmianie gaznikow ??

Edytowane przez janciownik

Mialem u siebie podobny problem - przyczyna okazala sie banalna - przytkane (zagiete) wezyki paliwa, brudny kranik i jak jechalem maksa z maneta maks otwarta to po prostu nie nadazalo podawac paliwa (u mnie przy >200), wypijalo wszystko z gaznikow i kicha :icon_razz: wymylem kranik, wymienilem przewody... po klopocie

poprzegkadaj - moze to to ...

Już ide do garażu sprawdzić dzięki oby to było to