Skocz do zawartości

Tempomat

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Znowu musicie mnie uratować...

Potrzebuje czegos takiego: tempomat

problem w tym, że wyjeżdzam w piątek rano więc potrzebuje tego do czwartku więc zakupy na allegro odpadaj. Może ktos wie gdzie w wawie można to kupić??

może ktoś ma coś takiego do sprzedania??

dzieki

Marcin

gg:4048606

Marcin (Maly) napisał:

problem w tym, że wyjeżdzam w piątek rano więc potrzebuje tego do czwartku więc zakupy na allegro odpadaj. Może ktos wie gdzie w wawie można to kupić??

Jak byś dziś kupił i dogadał się ze sprzedającym np. telefonicznie że wyśle dziś to powinno być na jutro w najgorszym wypadku na czwartek.

Więc nie widzę problemu :icon_razz:

POZDRO

Widziałem kiedyś jednego kolesia na zlocie miał cos takiego własnej roboty. Miał przytaśmowany kawałek płaskownika taśmą izloacyjną do rączki. A wiecie po co mu był potrzebny ten patent? Miał złamana prawa ręke i zagipsowaną do łokcia:) To sie nazywa twardziel :)

klaudiusz napisał:

Daj sobie spokój, nawet na Autobahnie musisz non-stop kręcić manetką, raczej nie przydatna rzecz :)

Zgadza się że trzeba kręcić ale czasami można dać rączce odpocząć zwłaszcza jak mam do przejechania 1400 km. ten gadżet to sprawdzona rzecz przez znajomych i bardzo polecana.

Marcin (Maly) napisał:

Zgadza się że trzeba kręcić ale czasami można dać rączce odpocząć zwłaszcza jak mam do przejechania 1400 km. ten gadżet to sprawdzona rzecz przez znajomych i bardzo polecana.

Marcin, nie takie odległości sie robiło bez tempomatu :) No jak chcesz to dogadaj sie żeby ci ze Sklepu wysłali Kurierem, wtedy w Czwartek będziesz miał :icon_mrgreen:

klaudiusz napisał:

Marcin, nie takie odległości sie robiło bez tempomatu :) No jak chcesz to dogadaj sie żeby ci ze Sklepu wysłali Kurierem, wtedy w Czwartek będziesz miał :buttrock:

Oj Klaudiusz, Klaudiusz, widze że bardzo Ci zależy żebym głupot nie kupował, :icon_mrgreen: ale jednak zostane przy swojej wersji, że jednak mi sie to przyda, a jak nie to wyrzuce to podrodze do Adriatyku i tyle:P

Marcin (Maly) napisał:
Witam.

Znowu musicie mnie uratować...

Potrzebuje czegos takiego: tempomat

Może zaplanuj podróż z przystankiem w sklepie Louisa? Nie wiem oczywiście w którą strone jedziesz, ale tak na oko zachód, południowy-zachód, południe, to gdzieś tego Louisa wyczeszesz, a do tego czasu chyba wytrzymasz... :)

Czarny napisał:

Poczta Polska PRIORYTET stanowczo wystarczy jak dziś wyśle. To do czwartku dojdzie.

POZDRO

Chyba masz wyjątkowo miłe doświadczenie z poczta, ja wręcz przeciwnie, dla mnie nie istnieje coś takiego jak priorytet, lusterka któtre koleś wysłał mi w czwartek do dzisiaj do mnie nie doszły.

shadok napisał:

Może zaplanuj podróż z przystankiem w sklepie Louisa? Nie wiem oczywiście w którą strone jedziesz, ale tak na oko zachód, południowy-zachód, południe, to gdzieś tego Louisa wyczeszesz, a do tego czasu chyba wytrzymasz... :icon_mrgreen:

Jade do Chorwacji przez czechy Austrie i Słowenię, chyba nie ma podrodze Louisa?

Marcin (Maly) napisał:

Jade do Chorwacji przez czechy Austrie i Słowenię, chyba nie ma podrodze Louisa?

Prosze bardzo: http://www.louis.de/_20c9d046ed89ae8410572...?topic=filialen

Wiedeń, Gratz lub Villach :icon_mrgreen: