Quba Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 witammam oto taki problem , moim skuterkiem jezdzilem ostatni raz w piatek wieczorem , teraz chce go rano odpalic . odpalił pochodził troche na obrotach dalem gazu a on takie dluugie Buuuuu , i zgasl , teraz nie chce odpalić już , poradzcie co sie moglo stac świece zalana czy jak ? bardzo prosze o opomoc bardzo mi sie spieszy :D pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 zobacz ssanie czy działa, wyjmij rurę od filtra powietrza i ją przytkaj i wtedy odpalaj (oczywiście zakładając że nic poważnego się nie stało)- sprawdż kompresje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 zobacz ssanie czy działa, wyjmij rurę od filtra powietrza i ją przytkaj i wtedy odpalaj (oczywiście zakładając że nic poważnego się nie stało)- sprawdż kompresje...nie wiem co sie stalo ale po dluzszym kreceniu rozrusznikiem zalapal i normalnie chodzi. tylko taki objaw nurtuje mnie caly czas. czy to normalne ze motorek jak soti ma srednie obroty takie jak ustawilem i nagle pojawia sie zgrzyt (czasami nawet pare) w okolicach tego paska napedowego i obroty robia sie baaardzo niskie ? czy to normalne ? prosze o odpowiedzpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Czyli coś masz ze ssaniem, takie jest moje zdanie. A to że dodajesz gazu i się dusi to znaczy że jeszcze zimny silnik i się zalewa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super stunter piter Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 nie powinno tak być, nie powinno być takch zgrzytów po których ma niższe obroty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 nie powinno tak być, nie powinno być takch zgrzytów po których ma niższe obrotyto wie ktos z kad moga ewentualnie te zgrzyty pochodzic? z jakiej czesci silnika? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiaan91 Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 mógł ci sie poprostu zalać i nie rób z tego takiego wielkiego problemu, bo to każdemu może sie przydażyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 mógł ci sie poprostu zalać i nie rób z tego takiego wielkiego problemu, bo to każdemu może sie przydażyć...czlowieku odpowiadaj na aktualne pytania a nie na takie na ktore juz ktos udzielil mi odpowiedzi pytalem sie z kat wydobywac sie moga ewentualnie te zgrzyty ? ze sprzegla czy z czego ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi