Judyta Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 jak wyzej pisalam TO nie ta sama radawa co kilka lat temu.. Goska No tak ale ja mam jakies takie przeczucie ze bedzie dobrze ze cos sie zmieni i ruszy w pozytywnym kierunku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 2 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2007 To w końcu kto się pisze na ten zlot?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemka Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Ja na pewno jadę.Pytanie tylko, czy puszką, czy już mój robaczek endurowaty będzie do dyspozycji. Cytuj http://www.sklep.cmamoto.pl/http://www.modeka-polska.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Judyta Opublikowano 3 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2007 To w końcu kto się pisze na ten zlot?? JA :crossy: !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Mam małe pytanko czy w związku ze zlotem w Radawie jest organizowana jakaś impreza muzyczna??????????? jesli tak to jaka(kto gra)? a jesli organizatorzy nie maja jeszcze tego określonego polecam zespół pizza łomot: www.pizzalomot.com ostatnio bylam na ich koncercie i naprawde uwarzam ze warto bylo:) haha ten pizza łomot zespół był ostatnio w Jarosławiu :cool: Ja będe mój brat na aprili i stary prawdopodobnie wybierze sie na kawie KLe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ja też bankowo będę.. Dawniej, gdy Radawę robili Red Dragoni, plątałem się przy organizacji, a teraz Sieradzki mnie też chce wrobić... No zobaczym co z tego wyjdzie... Nie ważna organizacja - jak przyjedzie dobra ekipa, to impreza się sama rozkręci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) Nie ważna organizacja - jak przyjedzie dobra ekipa, to impreza się sama rozkręci...No właśnie - jak przyjedzie;W tamtym roku było............................................nijako (nie licząc kilku fajnych sytuacji). Kolesie jeżdżący między stolikami i sypiący piachem do piwa (goście z Niska) - a jak ktoś im w końcu zwrócił uwagę, to zaczęli się rzucać (do kolegi się burzyli - i mało brakowało). Wszystko idzie przełknąć, ale jedna rzecz mi nie pasowała - otwarty park maszyn!! Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Paolo350 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 (edytowane) No właśnie - jak przyjedzie;W tamtym roku było............................................nijako (nie licząc kilku fajnych sytuacji). Kolesie jeżdżący między stolikami i sypiący piachem do piwa (goście z Niska) - a jak ktoś im w końcu zwrócił uwagę, to zaczęli się rzucać (do kolegi się burzyli - i mało brakowało). Wszystko idzie przełknąć, ale jedna rzecz mi nie pasowała - otwarty park maszyn!! bylem bodajze w 2002r. chaos byl niesamowity, jedynie park maszyn zamykali na nocke. dla mnie byl burdel totalny, brak kontroli organizatorow, motocykle smigajace z kazdego kierunku i w kazda strone, po piachu nad zalewem, trawie i namiotach... a jedynym sympatycznym akcentem byl smigajacy szkrab na mini crossie i kilku mlodziakow wydurniajacych sie na simsonkach... zas legendarne ksu spoznilo sie chyba ze dwie godziny, w dodatku wokalista byl tak narzniety, ze po kilku kawalkach dali sobie spokoj... i ja tak samo dalem sobie spokoj z radawa, szkoda kasy. mam nadzieje, ze w miedzy czasie cos sie poprawilo. Edytowane 6 Sierpnia 2007 przez Mazzzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 mam nadzieje, ze w miedzy czasie cos sie poprawilo.Ja ci powiem tak;Zlot, o którym mówisz, to był ostatni dobry zlot w Radawie (chyba 2003r) - potem zaczęło się psuć; Dlatego szczerze mówiąc mam poważny dylemat - czy pojechać do Radawy - czy na "Bieszczadzkie Anioły"; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek2345 Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 bylem bodajze w 2002r. chaos byl niesamowity, jedynie park maszyn zamykali na nocke. dla mnie byl burdel totalny, brak kontroli organizatorow, motocykle smigajace z kazdego kierunku i w kazda strone, po piachu nad zalewem, trawie i namiotach... a jedynym sympatycznym akcentem byl smigajacy szkrab na mini crossie i kilku mlodziakow wydurniajacych sie na simsonkach... zas legendarne ksu spoznilo sie chyba ze dwie godziny, w dodatku wokalista byl tak narzniety, ze po kilku kawalkach dali sobie spokoj... i ja tak samo dalem sobie spokoj z radawa, szkoda kasy. mam nadzieje, ze w miedzy czasie cos sie poprawilo. No na tych simsonach to moi kumple dawali niezle popalic tylko ze to było chyba w 2003 roku :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazzzi Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 No na tych simsonach to moi kumple dawali niezle popalic tylko ze to było chyba w 2003 roku ;) moglem pomylic sie faktycznie odnosnie roku. po napisaniu posta zastanawialem sie wlasnie czy to byl 2002 czy 2003, mozliwe ze 2003. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 odswiezam! ostatni dzwonek.. ja natomiast jeszcze zapraszam na piatkowa audycje w telewizji regionalnej podkarpacia na zapowiedz zlotu ;) Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paolo350 Opublikowano 16 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2007 O której godzinie będzie ta zapowiedź?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wild Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 jutro sama sie dokladnie dowiem.. ;) Goska GODZINA 18:30 LUB JUTRO 8:00 TVP3 RZESZOW ;)) a to od strony kuchni...: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/7f4989423e6c58e7.html:clap: Goska Cytuj Dzika, tak jak natura chciała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rhotaxx Opublikowano 17 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2007 juz po- "weszlismy" pierwsi na antene. dla spoznionych jutro o 8:00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi