Pompka Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Potrzebuję kupić calowe 6 kątne nasadki. Najlepiej cały zestaw od małego 3/8" tak do 1" -1 1/4". Chodzi mi o jakieś w miare niezłe narzedzia coś klasy Jonnesway (BETA i Facom raczje odpadają - $ ). Jonesway ma w ofercie nasadki calowo - metryczne ale niewiem czy nie będą niszczyły śrub (w motocyklu do dosyć istotne) - ma ktoś z tym doświadczenia? Moi dostawcy narzedzi jak pytam się o klucze calowe robią takie oczy :banghead: i sugerują zakup "grzechotki" 1/4 czy 1/2 cala :) Poza tym może ktoś wypatrzył w jakimś markecie 12 kątne calowe nasadki - te mogą być z firmy TOPEX czy podobnej :wink: P.S. Wiem, że trochę pomyliłem działy ale chyba tutaj szybciej pojawi się konkretna odpowiedź :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieniek Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 No tak, dobre graty to połowa sukcesu :D , zobacz te, są w wersji 12-to, oraz 6-cio kątnej :wink: .http://www.uniortools.com/cgi-bin/cms.cgi?...HNNcGgC6IYGIIpR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Nieznam tej firmy. Uzywasz tych narzędzi? Są dobre (czyt. czy po 3 mocniej zakreconych śrubach z 1/2" zrobi się 13mm)? Na zdjęciu wygląda to nieźle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieniek Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Sam takich nie używałem, ale widziałem kiedyś w warsztacie (profesjonalnym), facet wzioł je z ciekawości, niejako do sprawdzenia, i jest zadowolony, miałem to w ręku i powiem Ci, że "chińszczyzna" to nie jest.Ja używam kluczy wielu marek, nie mam jakiejś ulubionej, polecam Yato, są tanie i co ważne nie rozciągają się, mam ze trzy komplety i jeszcze nic nie połamałem, ale jeśli chcesz super mocne i profesjonalne klucze, to tylko i wyłącznie Hazet, jedyna wada to cena :biggrin: Te z linku podanego w poście, są ze Sloveni, jest tam odnośnik "o firmie"Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi