viperPL Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 Czolem. Jakie są Wasze spostrzezenia na temat tych 2 wydechów. MOC , SPALANIE, Charakterystyka. Odczuwacie w ogóle jakies róznice ? (pomijając cene oczywiscie :twisted: :) :lol: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 Ja jeżdżę na wydechu węgierskim właśnie - jedyna różnica w porównaniu do orginalnego to dźwięk - mój jest głośniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viperPL Opublikowano 16 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2003 a teraz sobie przypomialem.... ze oryginalny od 251 jest nieco dluzszy niz wegierski np i teraz mnie zastanawia w czym tkwi róznica czy w pojemnosci dyfuzora czy w dlugosci wkladu tlumiacego hmm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi