Zyclon Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam 1) Pada mi świeczka na prawym cylindrze - ktoś może spotkał sięz podobnym problemem ???prosze o suygestie gdzie szukać przyczyn. 2) Gdyby ktoś z rzeszowa miał chwile i pomogł mi wyregulowąć gaźnik w jawie bede wdzięczny. Układ zapłonowy:zapłon elektroniczny,cewka F126P (biazet),świece iskry F100 i F75 (do tej pory zapłon mechaniczny dawały rade),motor pali od kopa, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcpol Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Witam 1) Pada mi świeczka na prawym cylindrze - ktoś może spotkał sięz podobnym problemem ???prosze o suygestie gdzie szukać przyczyn. 2) Gdyby ktoś z rzeszowa miał chwile i pomogł mi wyregulowąć gaźnik w jawie bede wdzięczny. Układ zapłonowy:zapłon elektroniczny,cewka F126P (biazet),świece iskry F100 i F75 (do tej pory zapłon mechaniczny dawały rade),motor pali od kopa, Zapłon elektroniczny jest prawidłowo wyregulowany? Czy po zamianie przewodów WN miejscami (przewód idący teraz z cewki do lewego cylindra przełóż do prawego cylindra i to samo z drugim) problem nadal występuje na tym samym cylindrze? Jak wygląda padnięta świeca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyclon Opublikowano 23 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 póki co problem rozwiązany. Zmiana świeczek z Iskra F100 na 75-ki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi