wawrzyn15 Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 Pisalem kiedys juz na ten temat bo zastanawialem sie jaki motocykl bylby dobry po 34-konnej NSR'ce...pisalem ze cholernie podobaja mi sie GS'y a Wy stwierdziliscie ze ten motocykl szybko by mi sie znudzil...fakt-nie twierdze ze nie bo w sumie to tylko 10 koni wiecej...ale jak dzis zobaczylem jak on wystwartowal spod swiatel:) naprawde niezle poszedl...pewnie uzytkownicy tysiaczkow teraz sie smieja:P ale mis ie to naprawde podobalo...moze jednak ten GS'ik...chociaz na rok:> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 Teoretycznie to 10 kucy więcej, czyli tego nie odczujesz, ale GS jest również cięższy i manewruje nim się jak "dorosłym" motocyklem + jest to czerosów (hamowanie silnikiem itd)Moim zdaniem on jest całkiem dobry po NSR`ce (chociaz na twoim miejscu wybrałbym honde cb500) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 13 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 wiesz...CB tez mi sie widzi ale tu chodzi glownie o kwestie finansowe...CB jest sporo drozsza od GS'a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 wiem . . . ale za 'wyższą szkołe jazdy" trzeba płacić więcej :?A poza tym, przecież nie musisz cały rok jeździć GS`em :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rispekt Opublikowano 13 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2003 a może ER-5?? cenowo ujdzie a technicznie wporzo sprzęcior.jak ci się widzi Wawrzyn?? pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 14 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 ER'ka tez jest bardzo fajna...w ogole mi sie strasznie podobaja nakedy..np bandzior 400 bylby dobry z tym ze jestm rzadko spotykany...CB450S jest tez fajna...a to Er-5 chopdzi cenowo podobnie jak CB500 nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I_Mat Opublikowano 14 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 A myślałeś o CBR 400 ? (dzisiaj sięna to natknąłem i niesamowicie mi się podoba - zalana do pełna ma tą samą moc co GS, tyle samo waży i jest chłodzona cieczą + to już plasticzek :) ) lub NSR250 (też ok 45KM, dwusów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 14 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 wiesz CBR400 to calkiem fajny motocykl ale zeby trafic na taki to juz musialbym miec naprawde wielkie szczescie...a zeby trafic na taki ktory na dodatek bylby na sprzedaz to juz prawie graniczy z cudem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi