jedrek342 Opublikowano 25 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2008 Lutomiersk okoloice łodzi od strony zachodniej przekimać mozna razem ze sprzętempomogę co w mojej mocy tel 608 24 95 86 http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e8ce7d12f2f010b7.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas77 Opublikowano 12 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2008 Witam!Poszukuje noclegu w Sopocie albo okolicach na długi weekend tj 22-25.05Jakby ktos byl chetny do przenocowania to bym byl bardzo wdzieczny, albo chociaz polecic cos nie drogiego. Bede z żona.Z góry dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarpan Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Czołem, w razie pilnej potrzeby przekimać mogę 1-2 osoby - mieszkanko w Tczewie przy głownej przelotowej jedynce 30 km od Gdańska. Kontakt na PW :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasarte Opublikowano 13 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2008 Warszawa - mieszkanko b.male wiec mam do zaoferowania tylko i wylacznie garaz, w ktorym jest cieplo i w ktorym jest materac - plus taki, ze mozna spac obok maszyny i nie stoi ona pod chmurka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroga Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) Noclegna mechanice się nie znam :biggrin: Suwałki i okolice. :biggrin: Jarektel. 501 65 04 04 Ten temat jest widoczny również dla osób niezarejestrowanych? :eek: Edytowane 14 Maja 2008 przez jaroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FirEye Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 (edytowane) w razie kłopotów w okolicy Wrocławwia południe (koło A4) zapraszam 0798781066jeśli potrzeba kimę można zaliczyć bo chata duża, a i w garażu i narzędzia się znajdą.pozdro dla wszystkich motoholików.Łukasz p.s jeśli większa grupa i w drodze z namiotami to służę ogrodem. welcome brothers in helmets Edytowane 15 Maja 2008 przez FirEye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 15 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2008 Łódź, centrum, okolice Galerii Łódzkiej. nie tyle nocleg co sluze pomoca w sprawie ewentualnej naprawy/przechowania motocykla. mozliwe ze zalatwie tez od reki niektore czesci, glownie do starszej japoni(75`-2000) i skuterow roznej masci, w tym chinczyki. w razie czego; Piotrek, tel. 607 711 475 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tita Opublikowano 1 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2008 Szukam noclegu na jutro w Sanoku w jakimś schronisku, pensjonacie, hoteliku itp. Im taniej tym lepiej. Możecie coś polecić? parking niepotrzebny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi