YARECK Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Gdzie w Łodzi moge kupić i zamontować dobry alarm do moto?Chciałbym, żeby reagował m.in. na postawienie moto do pionu z bocznej podstawki i ew. jak ktos nieproszony posadzi na nim dupsko. Fajnie by było też gdyby pikał jak ktoś krótkowzroczny bedzie wbijał ślepia w zegary i kładł się niemal na baku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Na Maratońskiej zakładamy alarmy Patrolina koszt montażu to coś około 200zł (dokładnie nie pamiętam może nawet mniej) Koszt samego alarmu też jest mi nieznany wiem, że na pewno reaguje na boczną stopkę i podniesienie do pionu itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maknowak Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Gdzie w Łodzi moge kupić i zamontować dobry alarm do moto?Chciałbym, żeby reagował m.in. na postawienie moto do pionu z bocznej podstawki i ew. jak ktos nieproszony posadzi na nim dupsko. Fajnie by było też gdyby pikał jak ktoś krótkowzroczny bedzie wbijał ślepia w zegary i kładł się niemal na baku. Spróbuj dowiedzieć się na Braterskiej (równoległa do Włókniarzy, budynek w barwach czerwieni widoczny jest także od Włókniarzy mniej więcej na wysokości salonu Fiat-a, wjazd od Obywatelskiej). Tam mieści się producent alarmów marki "Dog" - w samochodzie mam juz kolejny - sprawują się całkiem nieźle i maja wszystkie wymagane atesty do ubezpieczeń.Jak jeszcze nie miałem motocykla pytałem sie o taki alarm i okazało sie że także produkuja i montują. Aktualnie używam blokady z alarmem - Xena (link do aukcji Allegro: http://www.allegro.pl/item215801326_blokad..._srebrna_.html).Reaguje na ruch motocykla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YARECK Opublikowano 18 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 A może ktosik znający sie co nieco znajdzie info czym rózni się Patrol Line 447 od 544? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi