Gość Anonymous Opublikowano 14 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 POtwierdzam... moge nawet dać moje zapisy z wiadomości PW, tam jest wszystko... Wnosze o poprawienie tego błędu...ale zdjęcie mozesz zostawić, bo SP. Z3US chyba nie posiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 14 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 Oj Z3US, na pewno nie Ty pierwszy a tym bardziej ostatni. Hmmm, najlepiej bedzie Joserodolfo jak wywalisz w ogole wpis ze to ktos tam pierwszy itp tylko zostawisz to zdjecie i napis ze to moto emzeta :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joserodo Opublikowano 14 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2003 A JA ZOSTAŁEM BARDZO URAŻONY CZYTAJĄC DZIAŁ PATENTY. CHODZI MI O SPORTOWY TŁUMIK OD SIMSONA, JA PIERWSZY ZAŁOŻYŁEM TAKI TŁUMIK W JAWIE, NAPISAŁEM JEGO ZALETY ITD. MOŻE TO POTWIERDZIĆ NAWET SAM emzet666WIĘC PROSZE O POPRAWIENIE TEGO BŁĘDU. :D :) :) :) :wink: :D :D :D :) :) :D :D :evil Zrobione!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 15 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2003 Dzięki, a zdjęcie może w tym miechu już będzie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi