styks83 Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 potrzebny mi rollgaz na jedno cięgło wiem że do HD robią takie roolgazy może ktoś posiada albo ma namiar na firmę z takimi gadżetami.wiem że u nas można dostać manetki,rollgaz na kierownice calowe.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 13 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2007 rollgaz na jedno cięgło wiem że do HD robią takie roolgazy No tak tylko że w H-D np. WLA jest tylko jeden gaźnik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
styks83 Opublikowano 20 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2007 Niema znaczenia kolego mam zrobiony rozdzielacz,jedna linka ciągnie obie naraz ,pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi