Badyl Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Szukam kogoś kto ma skuter marki Bajaj, ponieważ nie mogę sobię dać rady z poskładaniem mechanizmu kick-startera. Jak złoże to albo nie da się nim kopnąć, stoi w miejscu; albo da się nim kopnąć (wolno wraca) i strasznie hałasuje metal-o metal. Byłbym wdzięczny jakby ktoś kto już to kiedyś rozbierał mógł mi to wytłumaczyć. A szkoda żeby skuter stał, tak to by się nabiło kilka kilometrów w tym sezonie po asfalcie... :crossy: P.S.: Już założyłem jeden temat w "Dane serwisowe itp." Mam nadzieję że nie dostanę bana za to :icon_razz: Z góry dzięki za pomoc! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jagroski Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Może byś łaskawie podał jaki model Bajaja, bo pytasz jakby chodziło np: Jaki swiece do hondy? :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 Ojć! Przeoczyłem model, sorry. Bajaj Spirit, rocznik 2002. Jeśli dobrze kojarzę to Bajaj Sunny też miał ten silnik, ale nie jestem do końca pewien. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
audioterrorysta Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 a nie zmieniałeś czasem nakretki na wariatorze??czasem jak założy się zbyt wysoką nakrętkę nie łapią zęby kopki, bo wnętrze zębatki opiera się na nakrętc wariatora.Niewiem jak jest w tym modelu, ale raczej podobnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Badyl Opublikowano 15 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 No właśnie nic nie odkręcałem, ani nakrętki nie zmienialem. Zdjąłem pokrywe tak dla kontroli...ale założyć nie potrafię :| Chyba będzie trzeba złożyć tak że tylko z elektrycznego startera będzie palił ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi