Fireblade Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 No to w takich układach ja bym brał RS bez zastanowienia tyle Wam powiem :icon_rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASer Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 (edytowane) Ja bym powiedział NSR :wink:) :icon_rolleyes: :crossy: Mniejsza awaryjność Edytowane 14 Lipca 2007 przez ASer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sasza Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja mialem do niedawna rs rocznik 98. Jezdziłem rok, nie oszczedzałem jej, nic, ale to doslownie nic sie nie dzialo, takze albo awaryjność rski to bajka, albo mialem szczęście i trafiłem na dobry egzemplarz :biggrin: . Poza tym aprilia jest dla mnie po prostu ładniejsza od nsr, ale to już kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ASer Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Ja mialem do niedawna rs rocznik 98. Jezdziłem rok, nie oszczedzałem jej, nic, ale to doslownie nic sie nie dzialo, takze albo awaryjność rski to bajka, albo mialem szczęście i trafiłem na dobry egzemplarz :biggrin: . No to chyba trafiłeś na taki egzemplarz...:bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vochu Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Mi sie właśnie też bardziej RSka podoba... I jak bede kupowal np. w mieście oddalonym o 150km, to najpierw zobacze na zumi.pl jakie są tam warsztaty mechaniczne i zadzwonie do nich. Spytam sie czy robią przeglądy motocykli i ile bede musiał czekać. Jak odpowiedź bedzie pozytywna to po prostu pojade po motor i dam do tego mechanika. Jak bedzie dobrze to sobie na niej przyjade ;] Wole zapłacić troche więcej i miec pewność ze sobie na niej pośmigam, a nie bede musiał wkładać mnostwa pieniedzy w naprawy ;) Pozdr. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 14 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 Przypomnę ostatnie egzemplarze ze skrzyniami siódemkami wyszły w 98 roku ;) w 2001 roku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu_ziom Opublikowano 14 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2007 ja jeszcze nie wiem ;p musze jeszcze popytac paru ludzi co znaja sie na motorach spytam sie ich co oni by proponowali .. ale jak narazie zostaje przy nsr .. wielkiej roznicy nie ma miedzy ok. 150 a 160 .. ja nie musze jechac 170 ;] wystarczy mi okolo150 ;] ale niestety bardizej mi sie podoba rs .. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fireblade Opublikowano 15 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2007 w 2001 roku :) Trudno powiedzieć różne "wersje" zdań ludzi o tym krążą, a sam jeszcze siódemki skrzyni w Mito powyżej 2000 r. nie spotkałem... :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 17 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2007 Trudno powiedzieć różne "wersje" zdań ludzi o tym krążą, a sam jeszcze siódemki skrzyni w Mito powyżej 2000 r. nie spotkałem... ;) tzn zle sie wyraziłem w 2001 zaczeły wychodzic juz 6 biegowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi