barthezzz1 Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) ta rska.. moim zdaniem niebyło rs 80 więc to była 50 tylko gosć zmienił cylinder na (sportowy).Niema z lewej strony migacza(przedni) patrząc od przodu lewy,szyba nie jest oryginalna (tuningowa :( ) i wydaje mi się ze to nie jest malowanie seryjne ktoś sobie malował go ale z tym to sie nie przeimuj bo rok temu jak kupowałem rg80 to był cały malowany a jeździł prosto :biggrin: Pozdrawiam Edytowane 10 Lipca 2007 przez barthezzz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 Migacz dorzuca, rozwalił go w garażu. Malowany był , ale nie bity, szyba faktycznie TjUningowa MAŁA ZMIANA PLANÓW!!!!! trafił mi sie niezły motorek 6 kilometorow ode mnie :] jade wieczorem albo rano go obejrzeć, Co o nim sadzicie warto ???http://allegro.pl/item214584324_najtanszy_...a_gpr_50r_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olorol Opublikowano 10 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 moim zdaniem wybrałbym tą rs-ke. W Derbi nie podoba mi się przód - ta lampa jest jakaś nie dzisiejsza ;) Napisz jak wrażenia po oględzinach :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qReK Opublikowano 10 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2007 (edytowane) tez mi sie rs podoba ale derbi jest 7 lat modsze mi ma 30tys mniejszy przebieg :/ i derbi bedzie tansze o 200-300zl i nie musze martwic sie o transport bo to jest w moim miescie Edytowane 10 Lipca 2007 przez qReK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi