McGriff Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Witam Mialem wypadek na swojej 7 i mam nastepujacy problem:kierownica wyglada tak jakby sie wysunela z tych mocowac, ma duzo mniejszy skret, raczaki na tyle sie wysunely, ze przelaczniki kierunkow, swiatel oraz po drugiej stronie starter itp sa jakies 3cm od prawidlowego polozenia.Odkrecilem od wewnetrznej strony srube ktora trzyma lewa raczke, ale niestety wsunac sie jej bardziej nie da, ani wyjac po odkreceniu...moze cos zle robie? w kazdym razie piewszy raz na oczy takie cos widze, mam nadzieje ze ktos zrozumial o co mi chodzi pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MACIAS1989 Opublikowano 8 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2007 Ja bym użył młotka :P albo wpuść tam jakiegoś wd40 :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni22222 Opublikowano 9 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2007 przy mocowaniu kierownicy masz 2 sroby jedna od gory oraz 2 od uchwytu przy lagach odkręc obie a nastepnie od gory wsadz coś i wybij kierownice tylko uwazaj zebys gwintu nie poipieprzyl .na kierownicy jest takie wyciecie na lage i to ci trzyma musisz poprostu uzyc sily :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi