Dziki_YZF Opublikowano 24 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2007 Ostatnio dobrałem się do filtra powietrza w moim fazerze i okazało się że mam k&n więc spoko bo pare stówek do przodu. Mam też sportowy wydech z dolotem Eagle Mach 7 taki całkiem spoko ale to moto jest strasznie mułowate. R1 co prawda robi bez gumy ale dalej mam jakiś niedosyt... pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaszub Opublikowano 25 Listopada 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2007 Jasne! Do każdego moto na olej bym nie żałował. Tego Larssona to poprzedni właściciel wlał. Teraz już jest gitez majonez :) A ile wlałeś tego oleju?? Ile masz na deklu napisane?? ja 2800, a w serwisówce 3700. Jak zalałem 3700 to całe okienko zalane duuuużo za dużo.Szukam odpowiedzi bo nikt konkreta mi nie udzielił... pozdro Kaszub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi