kurek62 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 :) honda cb 400 N 2 gary. i dwa wałki wyważające napędzane łańcuchem. Ustawiłem je ciężarkami przeciwnie do ciężarka wyważającego wał- czyli tłoki są w górze i ciężarki tych wałków też ? CZY TAK MOŻE BYĆ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 przeciwwagi tych wałków musza byc tak samo ja przeciwwagi wału korbowego tylko musisz je dobrze ustawic sa znaki.a co sie stało ze robisz silnik?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek62 Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 przeciwwagi tych wałków musza byc tak samo ja przeciwwagi wału korbowego tylko musisz je dobrze ustawic sa znaki.a co sie stało ze robisz silnik??kurek - robiłem tuleje w cylindrach i dorabiałem pourywane szpilki .jakiś gościu poukręcał gwinty w bloku . I jeden gar hlał Oliwe . Silnik hodził jak parowóz. Dzięki KOLEGO za pomoc ! A skąd masz te wiadomości ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek400 Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 wiem bo robiłem w swojej mialem serwisówkę a takze poradziłem sie Piotra Dudka wiec nie ma chyba o czym rozmawiaćmozesz mi podac swoje gg to moze pogadamy o naszych sprzetach??? moj to 9977755 pisz kiedy chcesz napewno odpisze pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurek62 Opublikowano 7 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 (edytowane) Jeszcze raz serdecznie dziękuje za pomoc złożyłem już silnik, może dzisiaj odpale. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Trzymaj kciuki!!! Ta maszyna już mnie zmęczyła, z chęcia zabiore się za inną. Słabą stroną tego silnika są częste wycieki oleju z pod głowicy. Czy miałeś z tym kiedyś problemy? Edytowane 7 Lipca 2007 przez kurek62 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi