Skocz do zawartości

Jak Czarniecki do Poznania 2008 (PL-D-DK-D-PL)

J61
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

A NIE WIECIE CO Z TYM REPORTAŻEM Z TVP POLONIA? MOŻE KTOŚ WIE GDZIE I KIEDY TO BĘDZIE?

na stronie http://home19.inet.tele.dk/sctmarie/stefan...niecki_w_dk.htm

jest taka informacja: film o rajdzie „Jak Czarniecki do Poznania”, będzie wyświetlony w TVP POLONIA 14.7. o godz. 12.05; 15.7. o 02.50 i także 15.7. o 13.00 (oczywiście czasu polskiego)

Dostałem takiego maila od x.Zalewskiego:

Korekta programu TVP Polonia

PONIEDZIAŁEK 14.07.2008 TV Polonia

21:05 Nasz reportaż - Ojców naszych starym szlakiem; STEREO, Dla małoletnich od lat 7

02:50 Nasz reportaż - Ojców naszych starym szlakiem; STEREO, Dla małoletnich od lat 7

WTOREK 15.07.2008 TV Polonia

13:00 Nasz reportaż - Ojców naszych starym szlakiem; STEREO, Dla małoletnich od lat 7

to chyba wiarygodne informacje, czy ktoś to będzie nagrywał? ja nie mam możliwości a chętnie kupiłbym płytkę z nagraniem.

oj widzę Zbychu że nieuważnie oglądałeś. 2x było jak jechałem, raz jak piłem wodę u Sióstr Urszulanek i raz jak smarowałem łańcuch. Już nawet kilka autografów rozdałem :(

W Pniewach i w Poznaniu oraz Czarncy wdziałam kilka kamer telewizyjnych. Może będą jeszcze inne filmy?

Chyba będzie można jeszcze kilka osób z rajdu lepiej zobaczyć i zebrać lub rozdać więcej autografów.

• 3 tygodnie później...

Słyszałam, że będzie nadany kolejny (chyba 2 ?)film o rajdzie „Jak Czarniecki do Poznania” w TVP Warszawa jutro tj.15. sierpnia o 22.07. Podobno z satelity TVP INFO nadaje program tylko z Warszawy, zatem będzie można zobaczyć film także w Poznaniu! Super!