Jedynkarz Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 A NIE WIECIE CO Z TYM REPORTAŻEM Z TVP POLONIA? MOŻE KTOŚ WIE GDZIE I KIEDY TO BĘDZIE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J61 Opublikowano 4 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 A NIE WIECIE CO Z TYM REPORTAŻEM Z TVP POLONIA? MOŻE KTOŚ WIE GDZIE I KIEDY TO BĘDZIE?na stronie http://home19.inet.tele.dk/sctmarie/stefan...niecki_w_dk.htmjest taka informacja: film o rajdzie „Jak Czarniecki do Poznania”, będzie wyświetlony w TVP POLONIA 14.7. o godz. 12.05; 15.7. o 02.50 i także 15.7. o 13.00 (oczywiście czasu polskiego) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 4 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2008 Mam nadzieję, że ktoś to nagra i wrzuci do sieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedynkarz Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 super, dzięki. Chyba jakoś nie doczytałem :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J61 Opublikowano 5 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 super, dzięki. Chyba jakoś nie doczytałem :PJest chyba jakaś zmiana w programie,bo zobaczyłam, że w poniedziałek 14 .7. film jest teraz o 21.05. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Dostałem takiego maila od x.Zalewskiego: Korekta programu TVP Polonia PONIEDZIAŁEK 14.07.2008 TV Polonia 21:05 Nasz reportaż - Ojców naszych starym szlakiem; STEREO, Dla małoletnich od lat 7 02:50 Nasz reportaż - Ojców naszych starym szlakiem; STEREO, Dla małoletnich od lat 7 WTOREK 15.07.2008 TV Polonia 13:00 Nasz reportaż - Ojców naszych starym szlakiem; STEREO, Dla małoletnich od lat 7 to chyba wiarygodne informacje, czy ktoś to będzie nagrywał? ja nie mam możliwości a chętnie kupiłbym płytkę z nagraniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedynkarz Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 mój kolega ma kartę telewizyjną i będzie nagrywał. Dam Ci znać po emisji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 14 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2008 Jedynkarz też poproszę o info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 16 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2008 mój kolega ma kartę telewizyjną i będzie nagrywał. Dam Ci znać po emisji.ArturJakbyśmy w Pelplinie zamiast do baru poszli na mszę to by nas pokazali, a tak nawet na statystów się nie załapaliśmy;-)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedynkarz Opublikowano 17 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 oj widzę Zbychu że nieuważnie oglądałeś. 2x było jak jechałem, raz jak piłem wodę u Sióstr Urszulanek i raz jak smarowałem łańcuch. Już nawet kilka autografów rozdałem :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J61 Opublikowano 17 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2008 oj widzę Zbychu że nieuważnie oglądałeś. 2x było jak jechałem, raz jak piłem wodę u Sióstr Urszulanek i raz jak smarowałem łańcuch. Już nawet kilka autografów rozdałem :(W Pniewach i w Poznaniu oraz Czarncy wdziałam kilka kamer telewizyjnych. Może będą jeszcze inne filmy? Chyba będzie można jeszcze kilka osób z rajdu lepiej zobaczyć i zebrać lub rozdać więcej autografów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J61 Opublikowano 20 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2008 Bardzo fajne zdjęciahttp://www.moto-turysta.pl/gal,241.html?PH...a0cd29f2dee05f8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedynkarz Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 zdjęcia robione na rajdzie przez Elę. http://picasaweb.google.com/nysanka74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 25 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Zdjęcia są ciekawe. W jakimś stopniu oddają atmosferę rajdu. Nawet ja siebie znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J61 Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2008 Słyszałam, że będzie nadany kolejny (chyba 2 ?)film o rajdzie „Jak Czarniecki do Poznania” w TVP Warszawa jutro tj.15. sierpnia o 22.07. Podobno z satelity TVP INFO nadaje program tylko z Warszawy, zatem będzie można zobaczyć film także w Poznaniu! Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi