zbyszekpa Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 wpłaciłem, wysłałem i jadę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2008 wpłaciłem, wysłałem i jadę!!!superancko :) do zobaczenia zatem :icon_rolleyes: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No i co? Tydzień temu było już zapisanych 70 motocykli a z forum tylko my dwaj? :lalag: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anacho Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 No i co? Tydzień temu było już zapisanych 70 motocykli a z forum tylko my dwaj? :P :) Ja też zapisany i dwóch moich kolegów ze Szczecina!Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedynkarz Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 Kolegów? Myślałem że jesteśmy Twoimi najlepszymi przyjaciółmi? A tak serio: czy ktoś jeszcze chce zabrać się z nami ze Szczecina lub okolic do Pelplina? i ciekawostka: W długi weekend byłem (oczywiście :( ) w Szymbarku koło Rekownicy, gdzie zaczyna się rajd atrakcjami: "1/ w Szymbarku - w Centrum Edukacji i Promocji Regionu (kaplicę Sybiraków, chatę Sybiraka, bunkry i ekspozycję transportu na Sybir naszych Rodaków); najdłuższą deskę świata; dom do góry nogami itd."....nie udało mi się zobaczyć zbyt wiele :( kolejki do wszystkiego po 500-1000 osób. Mam nadzieję że tak tylko w na majówkę przybyły takie tłumy zwiedzających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 4 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 tak serio: czy ktoś jeszcze chce zabrać się z nami ze Szczecina lub okolic do Pelplina?ja pojadę od Poznania, więc może gdzieś w okolicy Kościerzyny możemy się umówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J61 Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2008 i ciekawostka: W długi weekend byłem (oczywiście :icon_razz: ) w Szymbarku koło Rekownicy, gdzie zaczyna się rajd atrakcjami: "1/ w Szymbarku - w Centrum Edukacji i Promocji Regionu (kaplicę Sybiraków, chatę Sybiraka, bunkry i ekspozycję transportu na Sybir naszych Rodaków); najdłuższą deskę świata; dom do góry nogami itd."....nie udało mi się zobaczyć zbyt wiele :icon_mrgreen: kolejki do wszystkiego po 500-1000 osób. Mam nadzieję że tak tylko w na majówkę przybyły takie tłumy zwiedzających.Jeśli organizatorzy proponują zwiedzanie, to zapewne jest zarezerwowany czas i parkingi dla motocyklistów. Ja jadę z Gryfina do Poznania, może jeszcze przez Łódź do Czarncy i na Jasną Górę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedynkarz Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 No to wstępnie jesteśmy umówieni. Może jeszcze się ktoś dopisze i tuż przed wyjazdem wymienimy się telefonami i będziemy się na trasie łączyć. :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Ja z Plecaczkiem będziemy dolatywać w czwartek na wieczór dopiero (robota) od Warszawy, szkoda, że na forum jest nas tak mało :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zupi Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ja z babą (na jednym) lecimy w czwartek z rana. Moze uda sie dogadac nam z jeszcze jednym motonitą, byloby raźniej. W niedziele o 12 jest spotkanie przed-rajdowe dla wawy i okolic. Ale to chyba kazdy zapisany juz sie o nim dowiedzial. Do zobaczyska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 moje plany uległy nieco zmianie, ze względu na pracę będę wyjezdzał dopiero w piątek po południu z grupą z Siennicy (okolice Warszawy) o 15.00, będzie nas około 11 motocykli, gdyby ktoś chciał się podłączyć to szczegóły na priva. na spotkanie przedwyjazdowe w niedzielę niestety nie mogę się stawić, praca, szkoda, ale myślę, że w czasie wyjazdu nadrobię :) do zobaczyska Ludziska !!! już liczę godziny :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4NIEK Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 moje plany uległy nieco zmianie, ze względu na pracę będę wyjezdzał dopiero w piątek po południu z grupą z Siennicy (okolice Warszawy) o 15.00, będzie nas około 11 motocykli, gdyby ktoś chciał się podłączyć to szczegóły na priva. na spotkanie przedwyjazdowe w niedzielę niestety nie mogę się stawić, praca, szkoda, ale myślę, że w czasie wyjazdu nadrobię :) do zobaczyska Ludziska !!! już liczę godziny :Pjeśli chodzi o Siennicę w okolicach Mińska Maz. to lecimy razem, z tym że ja odprowadzam tylko do granicy :lapad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jedynkarz Opublikowano 16 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2008 Ja już z podniecenia nie mogę pracować i chyba wezmę urlop w środę i odwiędzę kilku baikerów na Kaszubach :-) czy ktoś ma jakieś przecieki jaki będzie szczegółowy podział na grupy? Chodzi o zasięg i przelotówkę oczywiście, tylko nie wiem z jakimi prędkościami jeździ się w takich grupach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michorg Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Ja już z podniecenia nie mogę pracować i chyba wezmę urlop w środę i odwiędzę kilku baikerów na Kaszubach :-) czy ktoś ma jakieś przecieki jaki będzie szczegółowy podział na grupy? Chodzi o zasięg i przelotówkę oczywiście, tylko nie wiem z jakimi prędkościami jeździ się w takich grupach?kryterium podziłu na grupy jest przedewszystkim zasięg motocykla na jednym baku oraz preferowana przelotowa. jeżeli chodzi o prędkość to maxymalna - taka żeby nie łamać przepisów, minimalna - wydaje mi się że nie mniej niż 80 km/h grupy będą 10 osobowe. ja też już nie mogę się skupić na niczym, zasypiam i budzę się z myślą o rajdzie, graty do spakowania już dawno leżą poukładane na stole i tylko przekładma je z kupki na kupkę, jeeeeejjjj.. ale będzie jaaaazdaaaa :P :crossy: :lalag: jeśli chodzi o Siennicę w okolicach Mińska Maz. to lecimy razem, z tym że ja odprowadzam tylko do granicy :wink:superancko, zatem grupka pewnie będzie większa niż 11 maszyn ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyszekpa Opublikowano 19 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2008 Chłopaki jakoś musimy się umówić i pierwsze piwko w czwartek wypić, ja dojadę w czawrek około 17-18 mój tel 603177555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi