ja002 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 gdy dzis rano zachodziłem po swojego skuterka to zauważyłem że przez filtr powietrza coś kapie. była to benzyna.stał on na stopce bocznej. czy tak powinno byc ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tobikm Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 (edytowane) witamnie powinno sie tak dziac gdyz ktorys z elementow w ktorym jest paliwo jest nie szczelny, najprawdopodobniej to gaznik. Sprawdz poziom pływaka i inne czesci gaznika ktore by mogły ulec uszkodzeniu. Paliwo zdaje sie ubywa gdzies w gazniku i leci przez filtr...napisz wiecej obiaw i sprawdz gaznik, sprobujemy Ci pomoc..pzdR a moze leci nadmiarem? Edytowane 5 Lipca 2007 przez tobikm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 a moze leci nadmiarem? to raczej przez wlot powietrza by nie leciało, moze przepustnica sie zawiesiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Budzik-WGR Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Kumpel ma 303RS (niebiesko-zolty) :smile:) i tez mu wycieka paliwo nie wie skad bo nie sa to duze ilosci moze to jakas wada fabryczna lub poprostu zbieg okolicznosci. POzdro Cytuj BYŁO:-kilka MZ--> Kawasaki ZXR 400-->VFR 750 streetfighter-->Honda Vfr 750 rc 36 I 92r.JEST:-Honda VFR 750 rc36 I 90r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 czy motor odpalil bez problemow? czy motoru nie zostawiles z kluczykiem i stacyjka on? o ile sie nie myle jesli wlaczy sie zaplon to i wtedy kranik sie otwiera.Czy plywak sie nie zawiesil w gazniku? popukaj delikatnie drewienkiem moze sie odwiesi jesli to nic nie da to wtedy wyciagnij gaznik i zobacz czy plywak sie nie wiesza albo zaworem moze nie domykac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja002 Opublikowano 6 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 nie,kluczyk był wyjęty.a kapało paliwo. na początku myślałem że to woda jakas,a to okazało sie paliwo. chyba zawór membranowy nie trzyma paliwa.bo tam wczesniej zauważyłem że jest troche mokry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi