ja002 Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 czy u was w skuterach jeśli stoi przez dłuższy czas na stopce bocznej to tez zalewa świece. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateo15-s Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 siemka w poprzednim swoim temacie napisałeś że cieknie ci paliwo z filtra powietrza, a tutaj sie pytasz czy też zalewa świece, widać z tego że masz jakieś nieszczelności , nie wiem jak to jest w skuterach i czy jest tam kranik paliwa, ale jeżeli jest to podejrzewałbym że to on właśnie nie trzyma ci paliwa, lub pływak w gaźniku jest uszkodzony. Może być jeszcze opcja że zaworek paliwowy w gaźniku nie jest w pełni szczelny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lukass Opublikowano 5 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2007 Do czyszczenia masz gaźnik, a do wymiany zaworek zamykający dopływ paliwa do komory pływakowej. Zaworek znajduje się na albo przy pływaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 ja mam skuterek stoi juz z 3 dni bez odpalania na bocznej stopce i nic nie zalewa . chodzi normalnie .... pzdr :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
17seba Opublikowano 6 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2007 sprawdz sobie plywak i zaworek paliwa nad plywakiem a najlepiej to sobie zakrecaj kranik jak masz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi