thomas Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 witamszukam stelazy bocznych do mz 250,chodzi mi o bagazniki boczne.jakby ktos mial to prosze o kontakt,bo bym sobie sprawil takie.telefon: 602 346 512 Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Sylwek Opublikowano 9 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2003 Myślę że łatwiej będzie ci zrobić takie, niż znależć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 10 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 Myślę że łatwiej będzie ci zrobić takie' date=' niż znależć.[/quote'] Chyba jednak łatwiej kupić. W wilmacie mozna zamówić wysyłkowo (nie pamiętam ich adresu, ale przy pomocy wyszukiwarki szybko znajdziesz), chyba po 40 zeta za sztukę. Jak dorwiesz gdzieś używane to będzie taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profaner Opublikowano 10 Września 2003 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 www.wilmat.torun.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thomas Opublikowano 10 Września 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2003 dzieki za pomoc.w wilmacie znalazlem bagaznik boczny do mz, ale to chyba nie chodzi o te stelaze bo cena za sztuke to 76,99 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi