B3stia Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 Posłuchajcie to że natkneliśmy się kiedyś na syfne paliwo z regóły jest to okresowe w większści przypadków. My w firmie jak i prywatne auta tankowaliśmy w podobnym czasie na tej stacji i byl ogromny zonk. Było to w okresie jesienno-zimowym, chyba dwa lata temu. Ja jeżdżę dosyć często busem i mam okazje tankować w wielu miejscach, tankowałem w byłym juz chyba DEXie i nie było problemu. Kiedyś nawet SHELL miał zamiast zimowego ON letnie i miałem problem żeby dojechać do Głogowa. Także wszystkie te opinie s subiektywne i zgłoszenie takich stacji do kontroli nic nie daje bo 2 dni później dostali świeża cysternę :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaleSatan Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Z tymi mniejszymi stacjami i paliwem na nich mnie to sie kojarzy z piwem w dyskontach :D Dostarczane jest od znanych producentow tylko pod inna nazwa i z gorszymi wynikami kontroli jakosci. I jezeli prawie niczym sie nie rozni od oryginalu to jest gites a jezeli trafi sie gorsza partia to nie idzie tego przelknac :) Z paliwem jest pewnie podobnie :icon_mrgreen: Edytowane 13 Lipca 2007 przez PaleSatan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Do mojej listy dopisuje Lukoil :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi