pima123 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 01.07.2007 Byłem widziałem - fajna sprawa :) mam 3 filmiki ze startów i parę fotekczy ktoś był w Strykowie - podzielę się spostrzeżeniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarczi Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ja bylem ;] tijo startowal , ale moze niech on nam opowie jak bylo, bo z tego co pamietam ( nie koniecznie to musialbyc on) zaliczyl glebe , widzialem jego moto i team pod namiotem yamha fajna sprawa, a tak poza tym to Tijo czy ty jestes sponsorowany przez yamahe ?? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pima123 Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 niestety mój faworyt nie startował(M.Strugiński) - zapalenie zęba czy coś takiegostartuje na nowej husce ( 10 KM mniej niż najlepsi) ale w Sochaczewie był w pierwszej trójcemłody chłopak ale ma talent, tylko ta maszyna :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer5 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 ja byłem :clap: wyjadają chłopaki :wink:chociaż dziś jakoś mało mi się podobało. mało widowiskowo jeździli. dla Zdunka łuki popsuli. jak były takie wielkie to było miło popatrzeć jak z 70km/h składa się do winka :flesje:)zajebiaszcza impra. szkoda że tylko raz w roku ;/ niestety mój faworyt nie startował(M.Strugiński) - zapalenie zęba czy coś takiegostartuje na nowej husce ( 10 KM mniej niż najlepsi) ale w Sochaczewie był w pierwszej trójcemłody chłopak ale ma talent, tylko ta maszyna :)no tak ale przynajmniej dojeżdza za każdym razem nie jak poprzednio albo manetka spadała albo korba się urwała albo jeszcze inne przygody. a że ma talent to fakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pima123 Opublikowano 1 Lipca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 no w końcu ma swój motocyklbo cały czas na "pożyczakach"ale z tego co wiem to huska ma jeszcze fabryczny katalizator p.s.w serwisie jak zobaczyli moror po pierwszym treningu to im szczenka opadłe ;) - 2 lat jazy, a tu tylko 3 godziny ostrzejszej jazdy po pierwszej jeżdzie 10,5 kg odchudzenia motoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi