Belgu Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 może 24 sierpnia coś podpalimy na Kabatach?Oj koniecznie ! Ale tak poza tym moze wreszcie tez w tym gronie spotkalibysmysie na motorkach, co? Wtedy melanze bylyby w naszych bakach a my to juztylko Nestea. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Oj koniecznie ! Ale tak poza tym moze wreszcie tez w tym gronie spotkalibysmysie na motorkach, co? Wtedy melanze bylyby w naszych bakach a my to juztylko Nestea. to na motorkach może zrobiny zlot 18 sierpnia na sznaty nad wodą ;)tak jak pisałam zrobię oddzielny temat jak się trochę data zbliży do 18-ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 to na motorkach może zrobiny zlot 18 sierpnia na sznaty nad wodą ;)tak jak pisałam zrobię oddzielny temat jak się trochę data zbliży do 18-egoAle jak podjedziemy z maszynami to sie nei napijemy ;)Czy ktos na te szanty jechalby autem? Bo jak tak to moze zabralby moja Mariolke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ale jak podjedziemy z maszynami to sie nei napijemy :P motory można zostawić pod hotelem i tam przenocować jak ktoś chce pić ;)Chłopcy juz tak zrobili poprzednio i żyją ;))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkelpl Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Ale jak podjedziemy z maszynami to sie nei napijemy :(Czy ktos na te szanty jechalby autem? Bo jak tak to moze zabralby moja Mariolke. To juz w tym pakiecie pytan prosze zglaszac sie do mojego braciszka :clap: to na motorkach może zrobiny zlot 18 sierpnia na sznaty nad wodą :)tak jak pisałam zrobię oddzielny temat jak się trochę data zbliży do 18-ego Kaska !!!!Zamorduje Cie !!!!Kurde, znowu beze mnie !!! Fuck !!! :P :P :) :evil: Cytuj ISRA: 27062SREU: 614 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kate Opublikowano 6 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2007 To juz w tym pakiecie pytan prosze zglaszac sie do mojego braciszka :biggrin: Kaska !!!!Zamorduje Cie !!!!Kurde, znowu beze mnie !!! Fuck !!! ;) ;) ;) :evil: co się odwlecze ......zorganizuję coś specjalnie dla Ciebie jak wrócisz :) a termin z szantami nie ode mnie zależy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
castro Opublikowano 7 Sierpnia 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2007 :icon_mrgreen: 18 ODPADA :icon_mrgreen: MAM WESELE :buttrock: NASTEPNYM RAZEM BEDE :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi