max264 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 siema. mam problem...poszedl mi gwint w glowicy do mojego zabytku. ma ktos pomysl co by z tym zrobic?? a moze ma ktos taka odsprzedac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 Poszukaj na allegro, na pewno znajdziesz. POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio Opublikowano 30 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 siema. mam problem...poszedl mi gwint w glowicy do mojego zabytku. ma ktos pomysl co by z tym zrobic?? a moze ma ktos taka odsprzedac? sory ze sie czepiam...ale od kiedy masz gwint w glowicy wfm??? :lalag: :flesje: :icon_biggrin: gwint masz w karterze...i w takim momencie masz klopot...jak sie to robi...w stary otwor wkrecasz gwintownik m10...gwintujesz...dajesz do tokarza szpile z dobrego metalu...nie pamietam oznaczen...on ci gwintuje jedna strone na 10 a druga na podajrze 6...tyle tylko ze musisz zachowac skok gwintu na nowej szpili i w karterze... sory za zawily opis...ale kaca mam :bigrazz: :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Ale jemu chodzi chyba o gwint w glowicy, tam gdzie wkrecasz swiece.A rozwiazac ten problem, mozna poprzez wstawienie tulejki, w jakims warsztacie tokarskim pownini to zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Chyba najlepiej kupić "nową" głowice jednak jesli takowej nie znajdziesz to idż do jekiegoś zakładu w którym Ci to zrobią jak pisał Maatek lecz zrobienia tego będzie pewnie więcej kosztować niż kupno innej głowicy... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziuteek Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Chyba najlepiej kupić "nową" głowice jednak jesli takowej nie znajdziesz to idż do jekiegoś zakładu w którym Ci to zrobią jak pisał Maatek lecz zrobienia tego będzie pewnie więcej kosztować niż kupno innej głowicy... Pozdrawiam Nie no nie przesadzajmy, do simsona mi gosc za 20zl zrobil tulejke, to nie jest drogie.Chyba ze znajdzie sie koles ktory chce naprawde duzo zedrzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano_2013 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Nie no nie przesadzajmy, do simsona mi gosc za 20zl zrobil tulejke, to nie jest drogie.Chyba ze znajdzie sie koles ktory chce naprawde duzo zedrzec. To zależy do jakiego warsztatu trafisz u nas za cos takiego chcą ok 50zł :) jak tanie mozna kupić używke ale orginał... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sergio Opublikowano 2 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 no ceny takich uslug zaczynaja sie od 50zl do nawet "setki"przynajmniej w wawie...lepiej poszukaj na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi