Skocz do zawartości

zerwany gwint głowica WFM

max264
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

siema. mam problem...poszedl mi gwint w glowicy do mojego zabytku. ma ktos pomysl co by z tym zrobic?? a moze ma ktos taka odsprzedac?

sory ze sie czepiam...ale od kiedy masz gwint w glowicy wfm??? :lalag: :flesje: :icon_biggrin:

gwint masz w karterze...i w takim momencie masz klopot...

jak sie to robi...

w stary otwor wkrecasz gwintownik m10...gwintujesz...dajesz do tokarza szpile z dobrego metalu...nie pamietam oznaczen...on ci gwintuje jedna strone na 10 a druga na podajrze 6...tyle tylko ze musisz zachowac skok gwintu na nowej szpili i w karterze...

sory za zawily opis...ale kaca mam :bigrazz: :bigrazz:

Chyba najlepiej kupić "nową" głowice jednak jesli takowej nie znajdziesz to idż do jekiegoś zakładu w którym Ci to zrobią jak pisał Maatek lecz zrobienia tego będzie pewnie więcej kosztować niż kupno innej głowicy...

Pozdrawiam

Chyba najlepiej kupić "nową" głowice jednak jesli takowej nie znajdziesz to idż do jekiegoś zakładu w którym Ci to zrobią jak pisał Maatek lecz zrobienia tego będzie pewnie więcej kosztować niż kupno innej głowicy...

Pozdrawiam

Nie no nie przesadzajmy, do simsona mi gosc za 20zl zrobil tulejke, to nie jest drogie.

Chyba ze znajdzie sie koles ktory chce naprawde duzo zedrzec.

Nie no nie przesadzajmy, do simsona mi gosc za 20zl zrobil tulejke, to nie jest drogie.

Chyba ze znajdzie sie koles ktory chce naprawde duzo zedrzec.

To zależy do jakiego warsztatu trafisz u nas za cos takiego chcą ok 50zł :) jak tanie mozna kupić używke ale orginał...

Pozdrawiam