kubus2905 Opublikowano 29 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 witam wszystkich mam ogromny problem z kawasaki kmx 125 z 97r a wiec problem dotyczy poziomu paliwa w gazniku :) ma go za duzo zalewa sie przelatuje przelewem jesli minimalnie mu go zmniejsze dosłownie minimum mniej sie nie da to jak pojade do 4 biegu na pełnym gazie to zgasnie poczekam moment moge jechac dalej potem nie mam ojeca co zrobic pomocy :lapad:((( Z GORY DZIEKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 To może masz zatkany kranik, i paliwo nie nadąża napływać do gaźnika, lub zaworek w gaźniku który blokuje dopływ paliwa jest przytkany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 1 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 Mogles nieruszac.Kmx tak ma ze sie lubi polac przelewem u mnie tez.a teraz bedziesz mial 3 swiaty zeby poziom ustawic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi