streetracer23 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 jak w temacie ;] potrzebooje pilnie serwisówke do kawy zx9r 94rok, ma ktos albo jak coś to link z ktoorego mozna ja zassac. glownie zalezy mi na schematach elektrycznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo-Kamikaze Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 ściągnij z poniższej strony http://www.blackbears.ru/index_en.php?get=manual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
streetracer23 Opublikowano 28 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no własnie ze do mojego tam akoorat niema ;] ale sciagam do nowszego modelu tylko ze to mi zajmie 10h ;] strasznie wolny mają przesył na tym serwerze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi