hiuston Opublikowano 15 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2007 No i w końcu doczekałem się zakończenia całej sprawy. Na szczęście wszystko zakończyło się pomyślnie, czyli zostały mi wypłacone pieniążki. Kosztowało mnie to trochę nerwów bo wszystko trwało ponad 3 miesiące, ale ufff już po sprawie. Dziękuję Wam za dobre rady, były naprawdę pomocne. Ze względu na to, iż kwota zwróconych pieniążków jest dla mnie satysfakcjonująca postanowiłem sprzedać motorek i zakupić może coś większego. Gdyby ktoś był zainteresowany to podaje link do ogłoszenia: http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M539812 Pozdrawiam i życzę wszystkim, aby kontakty z ubezpieczycielem ograniczały się tylko do podpisania nowej polisy :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j_bravo Opublikowano 21 Września 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2007 Moja sprawa wyciągnięcia od ubezpieczyciela kasy z OC sprawcy ciągnie się już drugi rok... :D Pod koniec października mam rozprawę w sądzie apelacyjnym po dwóch, albo trzech rozprawach w sądzie rejonowym. A taki opór stawia Filar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi