Skocz do zawartości

Suzuki MARAUDER VZ800

Peny
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukaj dobrze na forum,prawdopodobnie z Tico pasuje.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Może być od kontrolki temp.

2008Chorwacja 4530km 2009Chorwacja Czarnogóra 4480km 2010Czarnogóra Chorwacja 4550km 2010Czarnogóra Grecja 5100km

2012Macedonia Albania 4600km 2013Włochy Sycylia 6000km 2014Czarnogóra Albania 4490km 2015 Rumunia Bułgaria.4750km 2016Serbia Czarnogóra 4550km2017 Dagestan 8500km2018 Toskania 4500

Pogoda się wyklarowała i zachęca do dalszych podróży, a zatem może uda nam się wreszcie spotkać większa grupą ;-) W najbliższym czasie będą przynajmniej trzy okazje:

10-12.06.2011

==========

Zlot Motocyklowy "U Żelaznego", Budy Grabskie k. Skierniewic

Organizator: Żelazny Orzeł Skierniewice

Szczegóły: www.zelazny-orzel.pl

Koszty: wjazd 25 PLN

Nocleg: namiot gratis, łóżko w pokoju 45 PLN od os. (pokoje 6 – 8 osobowe)

lub (w tym samym terminie),

Boruta Devil Party, Sochaczew

Organizator: Boruta MC Poland - Chapter Sochaczew

Szczegóły: www.borutamc.pl

Koszty: jeszcze nieznane, czekam na info …

17-19.06.2011

==========

III Ogólny Zlot Motocyklowy Area 18, Kamieńczyk k. Wyszkowa

Organizator: Road Runners MC Chapter Warszawa

Szczegóły: www.warszawa.roadrunnersmc.pl

Koszty: kierowca 30 PLN , pasażer 10 PLN

Nocleg: namiot gratis, łóżko w pokoju 40 PLN od os.

30.06 – 04.07.2011

===============

Devil Ride With ME

Bardzo ciekawa opcja, ponieważ wyprawa leci przez całą Polskę i istnieje możliwość dojechania do grupy praktycznie w każdym momencie. Ja pewnie dojechałbym w Wilczym Szańcu, pojechał przez Długosiodło do Zamku Książ i w drodze powrotnej odbił na Wawę ;-)

Koszty: jeszcze nieznane, czekam na info …

Szczegóły: www.borutamc.pl

Zbieram chętnych oraz czekam na inne propozycje ;-)

Dzisiaj wybieram się w Góry Sowie na kilka dni typowa męska wyprawa na której w planie jest "tylko" zwiedzenie wszystkiego co się da, juz nie mogę sie doczekać godziny wyjazdu. Pogoda burzowa na dzisiaj zapowiadana i żona, ciotka z teściową i całą resztą parafianek napewno mnie nie zatrzymają, obawiałem się tylko jednego i dlatego muszę się pochwalić http://pokazywarka.pl/ebz3w9-5/ nie jest to zbyt estetyczne ale jak na rozwiązanie które zrodziło się w jednej chwili i kosztowało 30zł to chyba warte rozważenia a już jezeli chodzi w własny tyłek z osprzętem to chyba nie za drogo sam jestem ciekaw jak to się sprawi, z pewnością napiszę!

Hej,

Ja planuje wpaść do Kamieńczyka na sobotę i niedzielę (18-19.06).

Ja mam tylko 60km więc to dla mnie nie problem ale zostaniemy na noc aby troszkę pogrillowac:)

Jak ktoś będzie to może sie spotkamy i porozmawiamy o maszynach (tym bardziej ,że jestem zupełnym świeżakiem w tym temacie).

ps. odnośnie siedzenia to kupiłem na allegro siedzenie corbin (jeszcze nie przyszło) ale mam nadzieję, że będzie lepsze od standardowego. Koszt przeróbki w wersonie mnie położył (stawka od 1000 zł w góre, proste przerobienie minimum 300 zł)

Ciekawy patent z tym siedzeniem:) Szkoda,że wcześniej tego nie zamieściłeś, miałbym kilka złotych w kieszeni:)

Dzisiaj wybieram się w Góry Sowie na kilka dni typowa męska wyprawa na której w planie jest "tylko" zwiedzenie wszystkiego co się da, juz nie mogę sie doczekać godziny wyjazdu. Pogoda burzowa na dzisiaj zapowiadana i żona, ciotka z teściową i całą resztą parafianek napewno mnie nie zatrzymają, obawiałem się tylko jednego i dlatego muszę się pochwalić http://pokazywarka.pl/ebz3w9-5/ nie jest to zbyt estetyczne ale jak na rozwiązanie które zrodziło się w jednej chwili i kosztowało 30zł to chyba warte rozważenia a już jezeli chodzi w własny tyłek z osprzętem to chyba nie za drogo sam jestem ciekaw jak to się sprawi, z pewnością napiszę!

Ja planuje wpaść do Kamieńczyka na sobotę i niedzielę (18-19.06).

O super - będziesz lecial z Wawy ? Ja nastawiam się wstępnie na Kamieńczyk i rajd po Polsce z klubem Boruta, wszystko zależy od tego, ile osób uda się skrzyknąć ;-)

Jeszcze nie wiem czy będę leciał z wawy.... być może ze swoich rodzinnych stron czyli z podlasia:)

Mam w piątek szkolenie na mazurach więc jeszcze nie wiem jak to dokładnie będzie... moto i tak narazie stoi na podlasiu (w wawie nie mam go gdzie trzymać:(

O super - będziesz lecial z Wawy ? Ja nastawiam się wstępnie na Kamieńczyk i rajd po Polsce z klubem Boruta, wszystko zależy od tego, ile osób uda się skrzyknąć ;-)

Zaczeła mi się woda gotować w chłodnicy stwierdziłem że padł czujnik wykręciłem sprawdziłem w wodzie po ugotowani gdzieś około 95 stopni i się nie załączał ale po obejrzeniu ich dokładnie wyczytałem na nich symbole czerwony ten nadole chłodnicy od wentylatora ma napisane DJ 5 105-ON niebieski ten na górze chłodnicy ma napisane DH 5 120-ON położyłem czujnik płycie grzeinej i się załączył i jeden i drugi niewiem może poprostu w kostkach zaśniedziało i nie załączył się i woda się zagotowała ale do czego zmierzam mam pytanie czy te symbole to jest temperatura załączenia się czujnika a jak nie to przy jakiej temperaturze załacza się wentylator

To jest temp załączenia włącznika.Przy niższej włącza się wentylator a przy wyższej kontrolka.Sprawdź szczelność układu i stan korka.

Układ jest ciśnieniowy i dlatego ma wyższe temperatury.Nie powinno się takich układów zalewać wodą.

Zalany był płynem motula jeździłem na nim 2 sezony pozakładam czujniki zaleje nowym no i zobaczymy zastanawiam się jeszcze nad tym że może nie otworzył się termostat i nie było obiegu a czujnik jest w chłodnicy i temperatura mogła do niego niedotrzeć

Siemanko.

Co tutaj szukać ryżu w tyłku? Przecież orginalna kanapka jest całkiem wygodna. Wysoka i gruba. No wiadomo, że są lepsze, ale nie ma tragedi. W moim Marudzie mam wyprutą starą gąbkę i założyłem nową na 1 cm. grubości. To jest surwiwal. Fakt, że wygląda super, ale nie ma luksusu. Tak czy inaczej w tamtym roku na dzidę zrobiłem 650 km z małżonką i bagażami. W tym roku też robimy trasę i już nie mogę się doczekać.

Tak na marginesie to zaraz lecimy do Brynka.Może do zobaczenia? Pzdr.