siarka Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Był sobie kiedyś post skupiający ludzi z tych okolic, a teraz go nie widzę :-(Czy jest ktoś chętny do wymiany uwag i kontaktów bardziej organoleptycznych niż virtualnych ??Osobiście jestem z Błonia, w przyszłym tygodniu rejestruję sprzęta i z przyjemnością bym polatał i pogadał z użytkownikami różnej maści z moich stron ;-)Odzywajcie się !!! :-))) pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kjujik Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Był sobie kiedyś post skupiający ludzi z tych okolic, a teraz go nie widzę :-(Czy jest ktoś chętny do wymiany uwag i kontaktów bardziej organoleptycznych niż virtualnych ??Osobiście jestem z Błonia, w przyszłym tygodniu rejestruję sprzęta i z przyjemnością bym polatał i pogadał z użytkownikami różnej maści z moich stron ;-)Odzywajcie się !!! :-)))pzdr. Temat pewnie przeniesiony do Zlotów. Tam szukaj. Ten pewnie tez moderator przeniesie albo trafi do piekła.Skoro jesteś z Błonia to mamy do siebie 10 km.Kłaniają się Kaski koło Teresina/Niepokalanowa. :icon_twisted: PozdrawiamKjujik Cytuj Od urodzenia skazany na sukces, a jesli teza o zaostrzaniu sie walki klasowej w miare postepu socjalizmu jest prawdziwa,to w przyszlosci takze na wiezienie. :bigrazz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sain Opublikowano 28 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 a ja jestem z Sochaczewa :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi