sitars Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 WitamPytanie jak w temacie, tylko proszę Was o w miarę aktualne dane. Kiedyś był chyba GN250, teraz nie wiem, kolega zdaje wkrótce i chciał sobie wykupić trochę jazd.Dzięki z góry.Pozdrawiam Cytuj SQ7NSQ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quba Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 pewnie jakiegos 250 centymetrowego hincola :icon_twisted: kolega zdawal na jakims crossie motobi :icon_mrgreen: pzdr. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DnieprRider Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Rok temu był GN 250 i MZ chyba pojemności 150. Szczerze mówiąc to nie przyszło mi do głowy, że można sobie wykupić lekcje w WORD-zie :) Ale jeżeli można to na miejscu kolegi faktycznie wykupiłbym sobie jazdy a potem zdawał na tym samym potem. Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tuzmen Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Mają etz150 i suzuki gn250. Nie wiem czy można sobie wybierać ale wczoraj na mieście widziałem jak moleś zdawał na gn'nie a za nim jechał smart z egzaminatorem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vespucci Opublikowano 27 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 (edytowane) na kategorię A - GN 250na kategorię A1 - mińska 150 MZ150 już chyba nie służy tak przynajmniej było we wrześniu A.D. 2006 Najlepiej zadzwonić i się osobiście zapytać kontakt:http://www.word.kielce.pl/pl/index.php?opt...id=18&Itemid=16 Edytowane 27 Czerwca 2007 przez vespucci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi