Gt3 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Witam... mam pytanie... jaki jest najlepszy sportowy tlumik do Cagivy mito 125? cena nie gra roli... taki co dawalby najleprzy przeplyw spalin? aha i gdzie sa blokady w tym motorku?:icon_rolleyes: Edytowane 25 Czerwca 2007 przez Gt3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Gianelli ma tłumiki do Mito. Najwyższy model kosztuje chyba coś ok 1400zł. Przy seryjnej wersji 125 nie poczujesz dużej różnicy, będzie tylko trochę lepsza reakcja na gaz no i dźwięk :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gt3 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 to w takim razie co zrobic zeby czuc roznice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 (edytowane) Przy seryjnej wersji 125 nie poczujesz dużej różnicy, będzie tylko trochę lepsza reakcja na gaz no i dźwięk :notworthy: no jasne a widziałes kiedys mito z gianelli??? czy jak zwykle pie**olisz głupoty?Tak sie sklada ze ja miałem gianelli w poprzedniej mito i miała o wiele mocniejszy zakres dolnych i srednich obrotów. Co do dzwięku to rowniez gówno prawda - tez pierdzi tyle ze glosniej. Edytowane 25 Czerwca 2007 przez H4zell Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gt3 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 a to co teraz proponujesz? jaki tlumik zeby wykorzystac maksymalnie moc Mito? moze oprocz tlumika jeszcze cos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 no jasne a widziałes kiedys mito z gianelli??? czy jak zwykle pie**olisz głupoty?Tak sie sklada ze ja miałem gianelli w poprzedniej mito i miała o wiele mocniejszy zakres dolnych i srednich obrotów. Co do dzwięku to rowniez gówno prawda - tez pierdzi tyle ze glosniej. Mito z gianelli akurat nie widziałem, ale widziałem inne 125 na gianelli i arrowach. Mów co chcesz, ale różnica duża nie jest... trochę lepiej chodzi, ale nie można tu mówić o "dużej różnicy" Co do tego co miałem na myśli pisząc dźwięk nie sądziłem że ktoś sobie pomyśli, że jak pisze o 2T mam na myśli barwę dźwięku, chodziło mi oczywiście o głośność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Mito z gianelli akurat nie widziałem, ale widziałem inne 125 na gianelli i arrowach. Mów co chcesz, ale różnica duża nie jest... trochę lepiej chodzi, ale nie można tu mówić o "dużej różnicy" Co do tego co miałem na myśli pisząc dźwięk nie sądziłem że ktoś sobie pomyśli, że jak pisze o 2T mam na myśli barwę dźwięku, chodziło mi oczywiście o głośność. czyli twoim zdaniem lepszy dzwiek = głosniejszy?..... :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 czyli twoim zdaniem lepszy dzwiek = głosniejszy?..... :D Mnie się dźwięk ze sportowego wydechu w 2T bardziej podoba, ale ze względu na problemy z sąsiadami które mam na seryjnym nie montuje sporta :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy Opublikowano 25 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 co do sasiadow, ostatnio do mamy na skarge sasiadka poszla, od tamtej pory daje na samym dyfuzorze:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiertara Opublikowano 26 Czerwca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 co do sasiadow, ostatnio do mamy na skarge sasiadka poszla, od tamtej pory daje na samym dyfuzorze:P Sądze, że nawet nie wyobrażasz sobie jakich można mieć pojebanych sąsiadów... Nigdy nie jeżdżę po swojej ulicy, tylko wyjeżdżam i wracam do domu. Dzieje się to max 5 razy dziennie. Mojemu sąsiadowi jednak to zbytnio przeszkadzało i po pijaku wrzucił mi słoik z farbą olejna przez płot na kostkę. Skutki chyba sobie każdy wyobraża... Udało się wygrać sprawę w sądzie, ale tak mi to obrzydło, że wole już się nie narażać, dla świętego spokoju... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi